Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Based on a True Story vernieuwd met een tweede seizoen door Peacock

Based on a True Story keert terug voor een nieuwe ronde. Peacock heeft de donkere komische thrillerserie met Kaley Cuoco en Chris Messina vernieuwd met een tweede seizoen.

Based on a True Story, van The Boys-uitvoerend producent Craig Rosenberg en Ozark's Jason Bateman, is een satire op het waargebeurde misdaadgenre met elementen die losjes geïnspireerd zijn op ware gebeurtenissen.

Het eerste seizoen gaat over Ava (Cuoco) en haar man Nathan (Messina), een echtpaar met pech, wier leven in botsing komt met een beruchte seriemoordenaar die Los Angeles terroriseert en een unieke kans grijpt om munt te slaan uit Amerika's obsessie met waargebeurde misdaad door een podcast te maken met de moordenaar.

Based on a True Story

Naast Cuoco en Messina bestaat de cast uit Tom Bateman, Priscilla Quintana, Liana Liberato, Natalia Dyer, Alex Alomar Akpobome, Aisha Alfa, Annabelle Dexter-Jones, Li Jun Li, June Diane Raphael, Brandon Keener, Jessica St. Clair, Claire Holt, Miles Mussenden, Sebastian Quinn, Belmont Cameli, Aaron Staton, Timm Sharp, Yvonne Senat Jones, Lizze Broadway en Ever Carradine.

Het eerste seizoen is op 8 juni van start gegaan met goede kritieken en is 'fresh' verklaard op Rotten Tomatoes.

Rosenberg is de bedenker, schrijver, showrunner en uitvoerend producent. Bateman en Michael Costigan produceren samen met Cuoco voor Aggregate Films. Alex Buono is de regisseur en uitvoerend producent. Roxie Rodriguez van Aggregate Films is co-uitvoerend producent met Melissa Blake. De serie wordt geproduceerd door UCP, een divisie van Universal Studio Group.

Hieronder kun je de trailer voor het eerste seizoen van Based on a True Story bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Universe
The Universe
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Based on a True Story