Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Batman: Caped Crusader onthult zijn stemmencast

Prime Video heeft zijn Dark Knight gevonden.

Hamish Linklater is de stem van Batman/Bruce Wayne in Batman: Caped Crusader, Prime Video's aankomende serie van Warner Bros. Animation, Bad Robot Productions en 6th & Idaho.

Ook Christina Ricci als Catwoman/Selina Kyle, Jamie Chung als Harley Quinn/Dr. Harleen Quinzel en Diedrich Bader als Harvey Dent/Two-Face zijn gecast. De ensemblecast bestaat ook uit Minnie Driver en Mckenna Grace.

Batman: Caped Crusader

In de serie zijn er meer corrupte dan goede mensen, terwijl criminelen welig tieren en gezagsgetrouwe burgers in een constante staat van angst leven in Gotham City. Gesmeed in het vuur van de tragedie wordt de rijke socialist Bruce Wayne iets dat zowel meer als minder dan menselijk is: Batman. Zijn kruistocht voor gerechtigheid trekt onverwachte bondgenoten aan binnen de GCPD en het stadhuis, maar zijn heldendaden hebben dodelijke, onvoorziene gevolgen.

De serie komt van uitvoerend producenten J.J. Abrams, Matt Reeves en Bruce Timm. Samen met Abrams, Reeves en Timm zijn de uitvoerende producenten van Batman: Caped Crusader Ed Brubaker, James Tucker, Daniel Pipski, Rachel Rusch Rich en Sam Register.

Zie de karakterbeschrijvingen hieronder.

Batman: Een koude, meedogenloze wreker van het kwaad, schijnbaar meer machine dan mens. Gesmeed in het vuur van de tragedie, is elke vezel van zijn wezen gewijd aan de uitroeiing van misdaad.

Bruce Wayne: Voor het grote publiek is Bruce Wayne een oppervlakkige dilettant, die het enorme fortuin van zijn ouders lijkt te verspillen aan frivole bezigheden en hedonistische genoegens. In feite is hij een uitgebreide façade, zorgvuldig geconstrueerd om de aandacht af te leiden van zijn activiteiten als Batman.

Selina Kyle/Catwoman: Selena Kyle is een verwende erfgename wiens familie een fortuin verloor nadat haar vader in de gevangenis belandde wegens verduistering. Ondanks dat de zilveren lepel uit haar mond is gerukt, weigert Selina te stoppen met leven in luxe en wordt Catwoman als een 'leuke' manier om haar uitbundige levensstijl te behouden.

Dr. Harleen Quinzel/Harley Quinn - Ondanks haar innemende en sprankelende houding is Dr. Harleen Quinzel een briljante psychiater die een aantal van de elite van Gotham behandelt. Als Harley Quinn is ze echter een heel ander persoon. Een griezelige, stille, berekenende bedreiging die in het geheim haar verdraaide gerechtigheid uitdeelt aan de echt verachtelijke onder haar elitecliënten.

Harvey Dent/Two-Face: D.A. Harvey Dent, getalenteerd, knap en charismatisch, is ook meedogenloos ambitieus, arrogant, opvliegend en gevaarlijk om tegen te komen. Nadat een wraakzuchtige crimineel zijn halve gezicht heeft verminkt met zuur, worden de twee kanten van zijn karakter gescheiden... en overdreven. De helft van zijn gezicht met de littekens vertegenwoordigt zijn medeleven, verdriet en fatsoen, terwijl de knappe helft nu zijn woede en gevoel van recht vertegenwoordigt.

Batman: Caped Crusader gaat op donderdag 1 augustus in première op Prime Video.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Batman: Caped Crusader