Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste seizoen Beau Séjour binnekort te zien bij NPO en Eén maakt premièredatum en eerste beelden tweede seizoen bekend

Ruim drie jaar na de première van Beau Séjour zal binnenkort het tweede seizoen van start gaan bij Eén. Het eerste seizoen verschijnt in januari bij NPO.

In het eerste seizoen van Beau Séjour moet het vermoorde meisje Kato haar eigen moordzaak oplossen. Haar grootste hindernis: ze is dood. Gaandeweg ontdekt Kato dat er vijf mensen zijn die haar wel nog zien en horen. Wat is er met haar gebeurd op de avond van haar dood? De serie ging in 2018 in première en zal vanaf 15 januari te bekijken bij NPO Plus. Vanaf 18 januari wordt het eerste seizoen wekelijks uitgezonden op NPO 3. Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen.

Video on youtube


Vanaf 31 januari zal het tweede seizoen in première gaan bij de Belgische zender Eén. Daarnaast bracht het netwerk de eerste beelden uit van het tweede seizoen, dat draait om een heel ander verhaal en met nieuwe personages. Het nieuwe seizoen draait om Maurice, een oud commandant van de marine. Hij overlijdt op zijn zeilboot, genaamd Beau Séjour, en zal zijn eigen dood moeten onderzoeken.
Vorige aflevering
Het verraad
Het verraad
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Beau Séjour