Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix sluit nieuwe serie-overeenkomst met Tyler Perry en bestelt dramaserie Beauty in Black

Tyler Perry voegt iets toe aan zijn collectie first-look overeenkomsten. Perry heeft een first-look serie-overeenkomst gesloten met Netflix, als aanvulling op zijn deal met de streamer voor films.

Als onderdeel van de nieuwe overeenkomst heeft de streamer de dramaserie Beauty in Black besteld, die als eerste het groene licht kreeg onder de overeenkomst.

Dit komt bovenop de overeenkomst van Perry met BET voor televisie, die naar verluidt doorloopt met meer dan tien series bij het bedrijf. In 2017 sloot Perry een groot lange termijnakkoord met het bedrijf dat toen nog Viacom heette.



Beauty in Black is een dramaserie van zestien afleveringen, geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Perry (foto). Het volgt twee vrouwen met verschillende levens - Kimmie worstelt om rond te komen nadat haar moeder haar eruit heeft geschopt en Mallory runt een succesvol bedrijf - die verstrikt raken in elkaars leven.

Angi Bones en Tony Strickland zullen ook produceren voor Tyler Perry Studios.

In oktober sloot Perry een meerjarige overeenkomst met Netflix voor het schrijven, regisseren en produceren van speelfilms voor de streamer. Dat volgde op zijn deal met Amazon Studios om vier films te schrijven voor Prime Video.

Perry's aankomende films met Netflix zijn Six Triple Eight met Kerry Washington in de hoofdrol en Mea Culpa met Kelly Rowland in de hoofdrol. Zijn eerdere films met Netflix zijn onder andere A Jazzman's Blues, A Madea Homecoming en de thriller A Fall from Grace.

Tot Perry's BET-projecten behoren de series Sistas, dat aan het zevende seizoen bezig is, Tyler Perry's The Oval, dat aan het vijfde seizoen bezig is en Tyler Perry's Ruthless, dat aan seizoen vier bezig is. Hij heeft ook Tyler Perry's Young Dylan op Nickelodeon.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst