Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Mogelijk tweede seizoen van Beef heeft acteurs op het oog

Mogelijk tweede seizoen van Beef heeft acteurs op het oog

Beef oogt op een tweede seizoen en heeft al bepaalde nieuwe acteurs in het vizier.
Toen Beef-bedenker en uitvoerend producent Lee Sung Jin de zoveelste prijs voor de gelimiteerde serie in ontvangst nam tijdens de Spirit Awards op zondag, zei hij dat hij het genot van de dopamine die gepaard gaat met winnen had onderschat en dat hij het zal missen.

Maar misschien hoeft dat niet. The Dish heeft gehoord dat hij de cast voor een tweede seizoen van de Netflix- en A24-serie aan het rondcirkelen is, en hij heeft een aantal stoere acteurs op het oog.

14893 Charles Melton, Cailee Spaeny, Jake Gyllenhaal and Anne Hathaway

We hebben gehoord dat de verhaallijn dit keer zal draaien om twee ruziënde koppels. Charles Melton en Cailee Spaeny (foto, links) worden gepolst om een van de koppels te spelen. Jake Gyllenhaal en Anne Hathaway (foto, rechts) zijn de andere namen die we hebben gehoord. Laatstgenoemden deden het goed in het door Ed Zwick geregisseerde Love & Other Drugs.

Melton is met name bekend van de CW-serie Riverdale, waarin hij vanaf het tweede seizoen te zien was als Reggie Mantle. Vorig jaar speelde hij in de dramafilm May December van Todd Haynes tegenover Julianne Moore, waarvoor Melton genomineerd werd voor een Golden Globe en Critics Choice Award.

Spaeny speelde in de gelimiteerde series Devs van FX on Hulu en Mare of Easttown van HBO met Kate Winslet. Vorig jaar brak zij door als Priscilla Presley in de film Priscilla, gebaseerd op de roman Elvis and Me van Priscilla Presley.

Toegegeven, het is nog vroeg en er zijn nog geen deals gesloten, maar bronnen hebben begrepen dat een beperkt aantal scenario's voor het seizoen net zijn ingeleverd of binnenkort worden ingeleverd en dat Netflix en A24 klaar zijn om het tweede seizoen aan het eind van de zomer of in de herfst in productie te nemen. Dit alles deed de ronde tijdens de awardshows afgelopen weekend - Beef won zowel bij de Spirits als bij de Producers Guild Awards.

Beef heeft overal prijzen opgehaald, waaronder acht Primetime Emmy's, één voor Outstanding Limited Series of Anthology Series, en trofeeën voor Ali Wong en Steven Yuen, en Jin voor schrijven en regisseren. Het heeft ook veel andere onderscheidingen gescoord dit prijzenseizoen, waaronder Golden Globes. Wordt vervolgd.

Hieronder kun je de trailer voor het eerste seizoen van Beef bekijken.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten