Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen van Beef heeft Oscar Isaac en Carey Mulligan op het oog als hoofdrolspelers

Bronnen vertellen dat Oscar Isaac en Carey Mulligan in onderhandeling zijn voor een hoofdrol in Beef seizoen twee.

Na een baanbrekend eerste seizoen waarin Emmy's werden gewonnen, richt de Netflix en A24 anthologieserie Beef zich op een aantal grote talenten voor het tweede seizoen: Oscar Isaac en Carey Mulligan. Ook zullen Charles Melton en Cailee Spaeny in seizoen twee verschijnen.

15572 Oscar Isaac en Carey Mulligan

Netflix had geen commentaar op de gesprekken met Isaac (foto, links) en Mulligan (foto, rechts).

Insiders zeggen dat het tweede seizoen draait om twee ruziënde koppels. Insiders voegen eraan toe dat er nog geen officieel groen licht is gegeven voor seizoen twee.

De rollen die Isaac en Mulligan zouden gaan spelen waren volgens geruchten voor Jake Gyllenhaal en Anne Hathaway, maar dat is er uiteindelijk niet van gekomen.

Isaac heeft succes gehad met zijn rol in HBO's Scenes From a Marriage (US), die hem een Emmy-nominatie opleverde. Daarvoor was hij te zien in een andere gelimiteerde HBO-serie: Show Me A Hero en recentelijk in Disney+-serie Marvel's Moon Knight.

Mulligan, die drie keer genomineerd is voor een Oscar, is net klaar met haar eigen bejubelde rol in Maestro tegenover Bradley Cooper. De rol leverde haar lovende kritieken en lofbetuigingen op, waaronder een Oscarnominatie voor Beste Actrice. Ze was onlangs ook te zien in de Netflix-film Spaceman tegenover Adam Sandler.
Vorige aflevering
Figures of Light
Figures of Light
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Beef