Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Bel-Air heeft zijn Will gevonden

Bel-Air heeft zijn Will gevonden

Nieuwkomer Jabari Banks speelt de hoofdrol in Peacock's 'Fresh Prince'-reboot Bel-Air.
Nieuwkomer Jabari Banks uit West Philadelphia is gecast om de iconische rol van Will te spelen, bedacht door Will Smith, in Bel-Air, Peacock 's drama-reboot van Smith's komedieserie uit de jaren 90 ,The Fresh Prince of Bel-Air. Smith verraste Banks vandaag zelf met het nieuws. Je kunt de video hieronder bekijken.

De serie van een uur, gebaseerd op de populaire fanfilm van Morgan Cooper die de originele serie opnieuw verbeeldt, is afkomstig van Jada Pinkett Smith en Will Smith's Westbrook Studios en Universal Television. Het kreeg in september 2020 een bestelling voor twee seizoenen. TJ Brady en Rasheed Newson, wier credits onder meer The Chi en The 100 zijn , dienen als uitvoerende producenten en co-showrunners. Morgan Cooper regisseert en fungeert als co-schrijver en uitvoerend producent.

Bel-Air, dat zich afspeelt in het hedendaagse Amerika, is een dramatische kijk van een uur op de komedieserie The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren 90, die leunt op het oorspronkelijke uitgangspunt: Will's gecompliceerde reis van de straten van West Philadelphia naar de omheinde herenhuizen van Bel Air. Met een vernieuwde visie duikt Bel-Air dieper in de inherente conflicten, emoties en vooroordelen die onmogelijk volledig konden worden onderzocht in een sitcom-formaat van 30 minuten, terwijl hij nog steeds branie levert en verwijst naar de originele serie.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Esperanza88
5 april 2022, 12:20
Net klaar met de laatste aflevering 😭😭 ik hoop echt op een vervolg seizoen!!
0
Log in om een reactie achter te laten