Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Vijf castings voor tweede seizoen Bel-Air

Vijf castings voor tweede seizoen Bel-Air

Peacock heeft de terugkerende cast voor seizoen twee van Bel-Air aangevuld met maar liefst vijf nieuwe gezichten.
Bel-Air volgt Will (Jabari Banks) in het hedendaagse Amerika op zijn gecompliceerde reis van de straten van West Philadelphia naar de herenhuizen van Bel-Air. Als deze twee werelden botsen, moet Will rekening houden met de kracht van een tweede kans terwijl hij de conflicten, emoties en vooroordelen van een wereld moet overwinnen die heel anders is dan de enige die hij ooit heeft gekend.

Seizoen twee begint met Will op een kruispunt als er een nieuwe figuur in zijn leven komt die uitdaagt wat hij in Bel-Air heeft geleerd en strijdt om de controle over zijn invloed. Hij jongleert hiermee terwijl hij zijn huiselijk leven met de familie Banks probeert te leiden en het vertrouwen dat aan het eind van het vorige seizoen werd geschonden weer probeert op te bouwen. We zullen zien hoe de broederschap van Will en Carlton zich begint te ontwikkelen naarmate ze naar elkaar toe groeien, maar elkaar nog steeds uitdagen over hun verschillen. We zullen ook zien hoe Hilary zich ontwikkelt nu ze meer een baas wordt in haar influencerwereld en hoe dat doorwerkt in haar relatie met Jazz, en we zullen ook de relateerbare worstelingen rond Viv en Phil zien die huwelijk en gezin in evenwicht houden terwijl ze proberen hun eigen carrièrepaden te smeden en zich opnieuw te verbinden met de dingen die belangrijk voor hen zijn.

Naast Banks bestaat de vaste cast uit Adrian Holmes als Phillip Banks; Cassandra Freeman als Vivian Banks; Olly Sholotan als Carlton Banks; Coco Jones als Hilary Banks; Akira Akbar als Ashley Banks; Jimmy Akingbola als Geoffrey; Jordan L. Jones als Jazz en Simone Joy Jones als Lisa.



De acteurs die gecast zijn voor het tweede seizoen zijn nieuwkomer Al-Shabazz Jabateh (Prime Day Show), Nicholas Duvernay (The Winchesters), Diandra Lyle (Secrets of Sulphur Springs), Justin Cornwell (Training Day) en Reno Wilson (Good Girls).

Jabateh speelt Hudson, Duvernay speelt Drew, Wilson speelt James Lewis, Lyle speelt Erika Baker en Cornwell speelt Lamarcus Alton.

Jabateh is ook te zien in het laatste seizoen van FX's Snowfall. Duvernay, met recente televisierollen in onder CW's The Winchesters, BET'S Tyler Perry's Assisted Living en ABC's The Rookie, zal binnenkort te zien zijn in de speelfilm Perfect Addiction. Lyle is een vaste gast in Secrets of Sulphur Springs, dat zijn derde seizoen ingaat op Disney Channel. Ze speelde eerder in American Woman en NCIS. Wilson is misschien het best bekend voor zijn rol als agent Carl McMillan tegenover Melissa McCarthy en Billy Gardell in CBS' Mike & Molly. Zijn andere serierollen zijn Heist en Blind Justice. Cornwell verscheen onlangs in The Umbrella Academy en speelde ook in NBC's The InBetween.

Zoals eerder aangekondigd zal Tatyana Ali, die Ashley speelde in de originele The Fresh Prince of Bel-Air, in het tweede seizoen verschijnen als Ms. Hughes, een lerares op Bel-Air Academy die Ashley (Akira Akbar) begeleidt. Eerder werd ook een cameo voor seizoen twee aangekondigd van de Grammy-genomineerde artiest Saweetie, samen met de terugkerende castleden Brooklyn McLinn (Marvel's Cloak & Dagger, Black-ish), Jazlyn Lopez Martin (This Is Us, All American: Homecoming) en Riele Downs (Henry Danger).

Bel-Air, gebaseerd op de populaire fan-film van Morgan Cooper die de comedyserie The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren '90 van Will Smith herziet als een drama, is afkomstig van Jada Pinkett Smith en Will Smith's Westbrook Studios en Universal Television, onderdeel van Universal Studio Group. In het eerste seizoen werd het de meest gestreamde originele serie van Peacock.

Banks Waddles, die ook fungeert als showrunner en schrijver, produceert samen met Morgan Cooper, Anthony Sparks, Malcolm Spellman, Will Smith, Terence Carter, James Lassiter, Miguel Melendez, Benny Medina, Quincy Jones, Andy & Susan Borowitz, TJ Brady & Rasheed Newson.

Het tweede seizoen van Bel-Air gaat vandaag in première met elke donderdag nieuwe afleveringen.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Joelie
24 februari 2023, 09:28
Jammer dat deze serie nog nergens te zien is. Had deze wel op SkyShowtime verwacht.
1
DAVE2804
24 februari 2023, 09:57
Mee eens, had ik ook verwacht en vind dat ook jammer.
0
Log in om een reactie achter te laten