Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Berlin laat twee karakters uit La Casa de Papel zien

Een gloednieuwe trailer voor Berlin onthult gloednieuwe personages die samensmelten met terugkerende rollen uit La Casa de Papel voor de aankomende Netflix spin-off serie.

De nieuwe trailer voor de aankomende serie Berlin toont een eerste blik op een aantal bekende personages. Berlin speelt zich af in hetzelfde universum als La Casa de Papel en ontleent zijn naam aan het titulaire personage dat een bende overvallers in Parijs verzamelt om een van de meest indrukwekkende bankovervallen aller tijden te voltooien.

Berlin

In de trailer ontmoet Berlin zijn dievenvriendjes en reist onder andere door de catacomben van Parijs. De trailer zit vol met actiescènes en een vleugje romantiek.

La Casa de Papel, ook bekend als Money Heist, begon in 2017 en is een van de populairste internationale programma's op Netflix tot nu toe. De Spaanstalige misdaadserie liep vijf seizoenen lang en toonde een eigenzinnige bende overvallers terwijl ze probeerden de beste misdaad in de Spaanse geschiedenis te plegen.

Money Heist liet het internationale publiek kennismaken met een aantal opmerkelijke personages, waaronder El Profesor, Raquel Murillo, Berlin en Rio in het ensemblestuk.

Twee van deze personages keren terug naar het La Casa de Papel-universum voor Berlin: Berlin (Pedro Alonso) en Raquel Murillo (Itziar Ituño). Deze veteranen voegen zich bij een nieuw team, met personages als Alicia Sierra (Najwa Nimri), Keila (Michelle Jenner), Cameron (Begoña Vargas) en Roi (Julio Peña). La Casa de Papel-bedenker Esther Martínez Lobato keert terug voor Berlin.

Door bekende gezichten te laten samenwerken met nieuwe gezichten, kan Berlin gebruik maken van de personages waar kijkers van La Casa de Papel van zijn gaan houden en ze in een nieuwe situatie plaatsen. De gebeurtenissen in Berlin vinden plaats vóór die van La Casa de Papel, dus de spin-off serie zal fungeren als een soort oorsprongsverhaal voor het titulaire personage, naast Raquel Murillo. Het publiek krijgt binnenkort de kans om te zien wat voor dievenstreken Raquel, Berlin en de nieuwe bende uithalen als Berlin eind dit jaar op Netflix te zien is.

Het eerste seizoen van Berlin verschijnt op vrijdag 29 december op Netflix.

Hieronder kun je de trailer (met Engelse ondertiteling) voor Berlin bekijken.
Vorige aflevering
An Endangered Elephant
An Endangered Elephant
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Berlin