Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Better Things in februari van start

Het einde van Better Things is nabij. FX heeft de startdatum aangekondigd voor het allerlaatste vijfde seizoen.

"Ik wens je de blauwste lucht, Better Things." FX vertelde dat het vijfde en laatste seizoen van de comedy, geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Pamela Adlon , op maandag 28 februari om 22.00 uur in première gaat. Het zal ook op Hulu worden gestreamd.

Het einde van Better Things van FX Productions richt zich op 'de weg vooruit' voor Sam Fox (Adlon), zo toegewijd aan haar leven als werkende acteur en alleenstaande moeder terwijl ze navigeert tussen drie volwassen dochters, de uitdagingen van haar gekozen carrière en haar moeders steeds meer tekenen van veroudering - evenals haar eigen. Terwijl elk van de Fox-vrouwen de volgende fase van hun leven ingaat, worden ze geïnspireerd om zichzelf opnieuw te evalueren, te leren van het verleden en hun eigen richting te vinden.

Mikey Madison, Hannah Riley en Olivia Edward schitteren als de dochters van Sam en Celia Imrie speelt haar moeder.

"Hoewel het bitterzoet is om de finale van Pamela's meesterwerk te presenteren, zijn we dol op het komende seizoen en denken we dat fans net zoveel van de afleveringen zullen houden als wij", zei FX-voorzitter John Landgraf. "Onze dank gaat uit naar Pamela, de buitengewone cast, de crew en iedereen die aan Better Things heeft gewerkt voor het plaatsen van een uitroepteken bij deze briljante, originele, radicaal humanistische serie."

Adlon is een tweevoudig Emmy-genomineerde voor Better Things, dat een Peabody Award won voor het eerste seizoen van 2016 en ook nominaties heeft gescoord van de WGA, Critics Choice Awards en anderen.

Het zwanenzangseizoen bevat gastoptredens van onder andere Lena Waithe, Ron Cephas Jones, Danny Trejo, Marty Krofft, Clive Russell, Casey Wilson, Rainbow Sun Francks, Angela Kinsey, Kevin Michael Richardson, Nelson Lee, Lennon Parham en Usman Ally.

Vorige aflevering
We Are Not Alone
We Are Not Alone
05x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Better Things