Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

BBC-serie Beyond Paradise vernieuwd met een derde seizoen en kerstspecial

De uitbreiding van Death In Paradise gaat gestaag door met een derde seizoen en kerstspecial van spin-off Beyond Paradise.

De kerstspecial komt direct na de afsluiting van seizoen twee.De detectiveserie van de BBC en BritBox International is een slaapverwekkende hit voor de BBC en was vorig jaar een van de populairste debuutdrama's in het Verenigd Koninkrijk.

Beyond Paradise

Beyond Paradise heeft Kris Marshall in de hoofdrol als DI Humphrey Goodman die Saint Marie, de setting van Death In Paradise, verliet om te verhuizen naar Shipton Abbott bij de kust van Devon, het geboortedorp van zijn partner Martha (Sally Bretton). Niet lang na zijn aankomst sluit Humphrey zich aan bij het kleine plaatselijke politiekorps, waar hij al snel indruk maakt op de plaatselijke agenten.

In het tweede seizoen, die net is afgelopen op de BBC, trouwden Humphrey en Martha bijna, terwijl hun pleeggezinreis tot een hartverwarmend einde kwam toen ze Ryan in hun huis verwelkomden.

"Beyond Paradise is een enorme hit geworden bij miljoenen kijkers in het Verenigd Koninkrijk", zegt BBC Drama Director Lindsay Salt. "Het is een serie die absoluut aan de weg timmert, en we zijn meer dan verheugd om meer duivels slimme mysteries van het Shipton Abbott-team naar de BBC te brengen."

Death In Paradise, dat zich afspeelt in de Caraïben, is een van de populairste BBC-drama's van dit millennium en loopt al dertien seizoenen. Een andere spin-off, ABC's Return to Paradise in Australië, gaat binnenkort van start en is ook overgenomen door de BBC. Red Planet Pictures produceert Death In Paradise en Beyond Paradise, terwijl BBC Studios Productions Return to Paradise maakt.

Beyond Paradise is verkocht aan bijna 60 gebieden door BBC Studios.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Beyond Paradise