Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Big Sky gecanceld door ABC; geen vierde seizoen voor misdaadthriller

Big Sky gecanceld door ABC; geen vierde seizoen voor misdaadthriller

De zaak Big Sky is gesloten. ABC heeft de serie officieel gecanceld, waardoor de kans op een vierde seizoen komt te vervallen.
Big Sky is een misdaadthriller met in de hoofdrollen Katheryn Winnick, Kylie Bunbury, Dedee Pfeiffer, Jensen Ackles, Jamie-Lynn Sigler, Reba McEntire en J. Anthony Pena. Angelique Cabral, Rex Linn, Rosanna Arquette, Michael Malarkey, Luke Mitchell, Seth Gabel, Henry Ian Cusick, Anirudh Pisharody en Madalyn Horcher verschijnen in terugkerende rollen.

In het derde seizoen handhaven privédetective Cassie Dewell (Bunbury), ondersheriff Jenny Hoyt (Winnick) en de pas benoemde sheriff Beau Arlen (Ackles) met hun onderzoeksvaardigheden de orde in Helena, Montana. Het trio staat voor een formidabel mysterie wanneer een lokale tocht in het binnenland onder leiding van de charismatische outfitter Sunny Barnes (McEntire) verkeerd afloopt. Geen enkele kampeerder is te vertrouwen en het gevaar loert rond elke grillige rots en knoestige boom.

Big Sky

Het derde seizoen van Big Sky, dat op woensdagavond wordt uitgezonden, scoorde gemiddeld 0,25 in de 18-49 demografie en 2,28 miljoen kijkers in de live+same day ratings (inclusief alle DVR playback tot 3:00 AM). Vergeleken met seizoen twee is dat 18% minder in de demo en 12% minder kijkers. Het was een van ABC's laagst gewaardeerde scriptseries in vergelijking met andere series op het netwerk.

De serie kreeg 110% meer kijkers in de live+7 daagse kijkcijfers, maar dat was niet genoeg om een vernieuwing voor een vierde seizoen te krijgen.

Het vierde seizoen van dertien afleveringen (het kortste seizoen van de serie) eindigde in januari.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

crix
15 mei 2023, 15:30
Hier baal ik van
0
Smcfadden62
26 mei 2023, 09:03
NEE!!!!! Ik haat het als de goede shows worden geannuleerd!! ✔️🙄🙄🙄
0Vertaald vanuit het Engels
Log in om een reactie achter te laten