Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

MGM+'s westernserie Billy the Kid vernieuwd met tweede seizoen

Het verhaal van deze outlaw zal zich verder ontvouwen. MGM+ (de nieuwe naam voor EPIX) heeft Billy the Kid verlengd voor een tweede seizoen.

Het eerste seizoen van acht afleveringen werd uitgezonden op zondagavond in 2022.

Billy the Kid is een western-dramaserie met in de hoofdrollen Tom Blyth en Daniel Webber en in terugkerende rollen Eileen O'Higgins, Dakota Daulby, Sean Owen Roberts, Jonah Collier, Ryan Kennedy, Leif Nystrom, Siobhan Williams, Brendan Fletcher, Jamie Beamish, Shaun Benson, Lisa Chandler, Chad Rook, Luke Camilleri, Zak Santiago, Vincent Walsh en Nuria Vega.

Billy the Kid

Het verhaal is gebaseerd op het leven van Billy the Kid (Blyth), een Amerikaanse outlaw ook bekend als William H. Bonney. Het volgt zijn leven vanaf zijn nederige Ierse wortels, naar zijn vroege dagen als cowboy en revolverheld in de Amerikaanse grensstreek, tot zijn centrale rol in de Lincoln County War en verder.

Jesse Evans (Webber) is een andere beroemde outlaw en leider van de Seven Rivers Gang. Wanneer hij en Billy elkaar ontmoeten, heeft Jesse al een leven van misdaad omarmd, van het beroven van winkels tot veediefstal. Billy voelt zich aangetrokken tot dit wilde en roekeloze karakter en Jesse wordt een soort dubbelganger van Billy - zijn schaduwzelf, die hem altijd uitnodigt voor de donkere kant van het leven.
Vorige aflevering
An Invitation
An Invitation
02x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Billy the Kid