Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen van westernserie Billy the Kid krijgt startdatum en teaser

De startdatum van het tweede seizoen van Billy the Kid is vastgesteld. MGM+ heeft een teaser vrijgegeven waarin wordt gedeeld wat er in het verschiet ligt in de westernserie.

Met Tom Blyth, Daniel Webber, Eileen O'Higgins, Dakota Daulby, Sean Owen Roberts, Jonah Collier, Ryan Kennedy, Leif Nystrom, Siobhan Williams, Brendan Fletcher, Jamie Beamish, Shaun Benson, Lisa Chandler, Chad Rook, Luke Camilleri, Zak Santiago, Vincent Walsh en Nuria Vega in de hoofdrollen, volgt de serie het leven van de Amerikaanse bandiet William H. Bonney, ook wel bekend als Billy the Kid.

Het eerste seizoen van acht afleveringen werd uitgezonden in juni 2022. Seizoen twee werd in januari opgepikt. Het achtdelige seizoen wordt verdeeld in twee delen, waarbij deel één in oktober verschijnt en deel twee in 2024.

Billy the Kid

MGM+ onthulde meer over de terugkeer van de serie in onderstaand persbericht:

"Het epische romantische avontuur geïnspireerd op het leven van Amerika's meest beruchte bandiet gaat verder in seizoen twee, als Billy en zijn bondgenoten het opnemen tegen zijn oudste vriend Jesse Evans en de corrupte krachten van de Santa Fe Ring. Wanneer er wordt geschoten, barst het conflict uit in de bloederige Lincoln County-oorlog. Te midden van de gevechten zal Billy worstelen om zijn ziel te behouden - en de liefde van zijn leven.

Bedenker, schrijver en uitvoerend producent Michael Hirst keert terug voor het tweede seizoen samen met uitvoerend producenten Donald De Line (De Line Pictures), Darryl Frank en Justin Falvey (Amblin Television). De serie wordt geproduceerd door MGM+ Studios en Amazon Studios: Pan-English Scripted TV, in samenwerking met Amblin Television en De Line Pictures. Billy the Kid wordt internationaal gedistribueerd door Amazon MGM Studios Distribution.

Seizoen twee verschijnt op vrijdag 15 oktober.

Bekijk hieronder de teaser voor Billy the Kid seizoen twee.
Video on youtube
Vorige aflevering
An Invitation
An Invitation
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Billy the Kid