Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Trailer, foto's en poster vrijgegeven voor tweede seizoen van westernserie Billy the Kid

Trailer, foto's en poster vrijgegeven voor tweede seizoen van westernserie Billy the Kid

Billy the Kid heeft een datum waarop het tweede seizoen start en kijkers krijgen nu een eerste blik. MGM+ heeft een trailer, foto's en een poster voor seizoen twee vrijgegeven.
Met Tom Blyth, Daniel Webber, Eileen O'Higgins, Dakota Daulby, Sean Owen Roberts, Jonah Collier, Ryan Kennedy, Leif Nystrom, Siobhan Williams, Brendan Fletcher, Jamie Beamish, Shaun Benson, Lisa Chandler, Chad Rook, Luke Camilleri, Zak Santiago, Vincent Walsh en Nuria Vega in de hoofdrollen, volgt de westernserie het leven van de Amerikaanse bandiet William H. Bonney, ook wel bekend als Billy the Kid.

Seizoen twee van de serie werd in januari besteld en acht afleveringen werden geproduceerd. Het seizoen zal in twee delen worden uitgezonden, waarvan het eerste deel op zondag 15 oktober van start gaat.

14049 Billy the Kid s2 foto 1

MGM+ onthulde het volgende over het komende seizoen in onderstaand persbericht:

"Het epische romantische avontuur geïnspireerd op het leven van Amerika's meest beruchte outlaw gaat verder in seizoen twee, als Billy en zijn bondgenoten het opnemen tegen zijn oudste vriend Jesse Evans en de corrupte krachten van de Santa Fe Ring. Wanneer er wordt geschoten, barst het conflict uit in de bloedige Lincoln County-oorlog. Te midden van de gevechten vecht Billy om zijn ziel - en de liefde van zijn leven - te behouden.

Bedenker, schrijver en uitvoerend producent Michael Hirst (Vikings) keert terug voor het tweede seizoen samen met uitvoerend producenten Donald De Line (De Line Pictures), Darryl Frank en Justin Falvey (Amblin Television). De serie wordt geproduceerd door MGM+ Studios en Amazon Studios: Pan-English Scripted TV, in samenwerking met Amblin Television en De Line Pictures. Billy the Kid wordt internationaal gedistribueerd door Amazon MGM Studios Distribution.

Met in de hoofdrollen: Tom Blyth als William H. Bonney en Daniel Webber als Jesse Evans. Uitvoerend geproduceerd door Michael Hirst, Donald De Line, Darryl Frank en Justin Falvey."

Hieronder kun je de foto's, poster en trailer voor Billy the Kid seizoen twee bekijken.

14049 Billy the Kid s2 foto 2

14049 Billy the Kid s2 foto 3

14049 Billy the Kid s2 foto 4

14049 Billy the Kid s2 foto 5

14049 Billy the Kid s2 foto 6

14049 Billy the Kid s2 foto 7

14049 Billy the Kid s2 poster
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

antimidant
8 oktober 2023, 21:33
Fraai.
0
Log in om een reactie achter te laten