Bitchin' Kitchen

-
23 min
Huis en Tuin
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 13

Underground Nadventures

Nadia G ventures into the culinary back alley of Underground foods! In this episode we bring Brussels Sprouts, Parsnips, Swiss Chard and Cauliflower into the spotlight by creating 3 deliciously N-adventurous dishes that’ll convert the even the fussiest eater: Pan-seared Swiss Chard and Mascarpone Ravioli drizzled with Truffled Crème; Garlic-roasted Brussels Sprouts, served with Spicy Hungarian “Low n’ Slow” sausage and Parsnip Chips; and finally, a creamy Cauliflower Cheddar soup with crisped pancetta, and sautéed leeks. Recipes from this episode: * Swiss Chard Mascarpone Ravioli, Pan-Seared and Drizzled with Truffled Creme * Garlic-Roasted Brussels Sprouts with "Low 'n Slow" Spicy Portuguese Sausage and Crispy Parsnip Chips * Creamy Cauliflower Soup Heightened with Aged Cheddar, Pancetta, and Sauteed Leeks
Gastrollen:
Geen gastrollen bekend
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
24 juni 2010, 00:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bitchin' Kitchen