Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatum en trailer vrijgegeven voor Hulu's moordmysterie Black Cake

Premièredatum en trailer vrijgegeven voor Hulu's moordmysterie Black Cake

Black Cake komt binnenkort naar Hulu. De streamingdienst heeft de premièredatum van de nieuwe dramaserie aangekondigd met de release van een trailer.
Met Mia Isaac, Adrienne Warren (Women of the Movement), Chipo Chung (Into the Badlands), Ashley Thomas (Them), Lashay Anderson (Rebel Cheer Squad: A Get Even Series), Faith Alabi (We Are Who We Are) en Glynn Turman (Fargo) in de hoofdrollen, is de Hulu-serie gebaseerd op de bestseller van Charmaine Wilkerson en speelt zich af in Jamaica, Italië, Schotland, Engeland en Zuid-Californië. Ahmed Eljah (Dangerous Liaisons), Simon Wan (Peaky Blinders) en Sonita Henry (Krypton) hebben terugkerende rollen in de serie.

Voor de serie zijn acht afleveringen geproduceerd.

Black Cake

Het verhaal begint in de late jaren zestig als een weggelopen bruid genaamd Covey verdwijnt in de branding voor de kust van Jamaica en gevreesd wordt dat ze verdronken is of voortvluchtig voor de moord op haar man. In het huidige Californië verliest een weduwe, Eleanor Bennett, haar strijd tegen kanker. Ze laat haar twee vervreemde kinderen, Byron en Benny, een flashdrive na met niet eerder vertelde verhalen over haar reis van het Caribisch gebied naar Amerika. Deze verhalen, verteld door Eleanor, choqueren haar kinderen en stellen alles in vraag wat ze dachten te weten over de oorsprong van hun familie.

De gelimiteerde serie Black Cake verschijnt op woensdag 1 november.

Hieronder kun je de trailer van Black Cake bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten