Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Black Mirror komt met vervolgaflevering over de USS Callister

Black Mirror komt met vervolgaflevering over de USS Callister

Black Mirror keert terug naar de USS Callister, de setting van een van de meest gewaardeerde afleveringen van de anthologieserie.
Netflix bevestigde seizoen zeven van Black Mirror van Charlie Brooker en Annabel Jones en leverde een teaser af die fans zal plezieren.

"USS Callister komt terug... Robert Daly is dood, maar voor de bemanning van de USS Callister beginnen hun problemen pas", aldus de tease, onthuld tijdens Netflix' See What's Next Event in Londen.

14996 Black Mirror - USS Callister

USS Callister was de eerste aflevering van het vierde seizoen van Black Mirror - het tweede op Netflix - en had Jesse Plemons, Cristin Milioti, Jimmi Simpson en Michaela Coel in de hoofdrollen.

Het Emmy-winnende deel is geschreven door Brooker en geregisseerd door Todd Haynes. Het volgt Daly (Plemons), een teruggetrokken maar begaafde programmeur en medeoprichter van een populair massively multiplayer online spel dat verbitterd is over het gebrek aan erkenning van zijn positie door zijn collega's.

In een verhaal vertellend dat thema's oproept als fragiele mannelijkheid en de gevaren van technologie, uit Daly zijn frustraties door een Star Trek-achtig ruimteavontuur te simuleren in het spel, waarbij hij het DNA van zijn collega's gebruikt om bewuste digitale klonen van hen te maken, met angstaanjagende gevolgen.

Er waren geen verdere details over de terugkeer van Callister, maar Netflix zei dat Brooker het nieuwste Black Mirror-seizoen zal maken en uitvoerend produceren met Jones en Jessica Rhoades. Brooker en Jones' Broke & Bones outfit blijft produceren en Banijay Rights distribueert.

Aan het vorige zesde seizoen van Black Mirror werkten onder andere Salma Hayek, Myha'la Herrold en Aaron Paul mee.

Hieronder kun je de teaser voor het zevende seizoen van Black Mirror bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten