Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC toont eerste beelden van Bless This Mess

In de nieuwe ABC-komedieserie Bless This Mess verlaten Lake Bell en Dax Shepard het snelle leven in de stad en ruilen het in voor een eenvoudig leven op het land.

Bless This Mess volgt pasgetrouwde Rio (Lake Bell) en Mike (Dax Shepard) terwijl ze besluiten om van de grote stad New York naar het landelijke Nebraska te gaan. Nadat ze alles (inclusief hun baan en dominante schoonmoeder) hebben laten vallen om over te stappen van wolkenkrabbers naar boerderijen, beseffen ze al snel dat het eenvoudiger leven niet zo eenvoudig is als gepland. Rio en Mike moeten nu leren hoe ze daarmee moeten omgaan, want ze worden geconfronteerd met onverwachte uitdagingen in hun nieuwe leven als boeren. De serie Bless This Mess gaat op 16 april van start bij ABC.

Naast Bell en Shepard bestaat de cast uit Ed Begley Jr. als Rudy, Pam Grier als Constance en JT Neal als Jacob. Lake Bell schreef de serie samen met Elizabeth Meriwether en de twee zijn uitvoerende producenten. De serie is gemaakt door 20th Century Fox Television en ABC Studios.

Video on youtube
Vorige aflevering
Tornado Season: Part Two
Tornado Season: Part Two
02x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bless This Mess