Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Comedyserie Blockbuster gecanceld door Netflix

Comedyserie Blockbuster gecanceld door Netflix

Blockbuster keert niet terug voor een tweede seizoen. Netflix heeft de comedyserie, die op 3 november met tien afleveringen op de streamingdienst arriveerde, geannuleerd.
Blockbuster, van bedenker, schrijver, uitvoerend producent en showrunner Vanessa Ramos, heeft Randall Park, Melissa Fumero, Tyler Alvarez, Madeleine Arthur, Olga Merediz, JB Smoove en Kamaia Fairburn in de hoofdrollen. De werkplek-comedy volgt Timmy Yoon (Park), een dromer die een Blockbuster Video winkel runt. En nadat hij hoort dat hij de laatste Blockbuster winkel in Amerika bestiert, vechten Timmy en zijn werknemers - waaronder zijn jarenlange verliefdheid, Eliza (Fumero) - om relevant te blijven en de winkel overeind te houden.

Blockbuster

Deadline meldt het volgende over de Netflix annulering:

"De beslissing is niet verrassend. De single-camera werkplek-comedy met Randall Park in de hoofdrol had een rustig verloop na de lancering van 3 november en is nooit beland in Netflix's wekelijkse Top 10. Aangezien Netflix het aantal bekeken uren gebruikt als beoordelingsmethode, hebben comedy's een inherent nadeel omdat hun afleveringen ongeveer half zo lang zijn als die van hun drama/dramedy-tegenhangers.

Het feit dat Netflix de serie heeft overgenomen is ironisch, want Netflix is ontstaan als een beginnend filmverhuurbedrijf dat bijna werd verpletterd door de toenmalige reus Blockbuster Video voordat het uiteindelijk de rollen omdraaide en Blockbuster failliet liet gaan."
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten