Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Blue Bloods vernieuwd met veertiende seizoen voor CBS

De uitgebreide familie Reagan komt terug voor meer etentjes tijdens het televisieseizoen 2023-24. CBS heeft Blue Bloods verlengd voor een veertiende seizoen.

In Blue Bloods, een politiefamilie-dramaserie, spelen Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Len Cariou, Marisa Ramirez en Vanessa Ray de hoofdrollen. Tot de acteurs in terugkerende rollen behoren Abigail Hawk, Gregory Jbara, Robert Clohessy, Steven Schirripa, Will Hochman, Rosyln Ruff, Ian Quinlan, Stacy Keach, Peter Hermann en Stephanie Kurtzuba.

De serie draait om de Reagans, een familie van New York City agenten met meerdere generaties die zich toelegt op wetshandhaving.

Blue Bloods

Patriarch Frank Reagan (Selleck) is de politiecommissaris van New York en leidt zijn afdeling even diplomatiek als hij zijn familie leidt. Zijn onverbloemde vader, Henry (Cariou), was al eerder commissaris. Een bron van trots en bezorgdheid voor Frank is zijn oudste zoon, Danny (Wahlberg), een doorgewinterde detective, familieman en oorlogsveteraan uit Irak. Danny gebruikt soms dubieuze tactieken om zaken op te lossen met zijn partner, rechercheur Maria Baez (Ramirez).

Frank's dochter, Erin (Moynahan), is een officier van justitie in New York. Franks jongste is Jamie (Estes), afgestudeerd aan Harvard Law en de 'golden boy' van de familie. Hij laat een lucratieve toekomst in de rechten links liggen en treedt in de voetsporen van de familie als agent. Eddie Janko (Ray) is Jamie's vrouw en een collega agent.

"Blue Bloods domineert de vrijdagavond sinds de première en blijft een belangrijk anker voor de winnende line-up van CBS", aldus Amy Reisenbach, president van CBS Entertainment. "Geleid door de uitstekende Tom Selleck en een ongelooflijke cast en creatief team, blijven kijkers de Reagans, hun wetshandhavingsfamilie en het dramatische verhaal van de serie omarmen. We kunnen niet wachten om een stoel aan de eettafel van de familie Reagan te schuiven voor nog een fantastisch seizoen."

De serie ontbrak vorige maand op de lijst met vernieuwingen van CBS vanwege moeizame onderhandelingen. Het netwerk drong aan op aanzienlijke bezuinigingen, waaronder een salarisverlaging van 25% voor de acteurs en producenten van de serie. Hoewel er een akkoord werd bereikt, is het onbekend of dit betekent dat sommige castleden zullen ontbreken in sommige afleveringen van seizoen veertien.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Heart of a Saturday Night
The Heart of a Saturday Night
14x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_relietje
31 maa 2023 23:25 -
Geweldig nieuws. Het blijft een topserie
Reageer
Blue Bloods