Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Spin-off van Blue Bloods komt er voorlopig niet

Voorlopig lijkt er geen spin-off van Blue Bloods te komen op CBS.

De serie Blue Bloods volgt een familie van ordehandhavers in New York City en wordt gespeeld door Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Len Cariou, Marisa Ramirez en Vanessa Ray.

De laatste acht afleveringen van Blue Bloods worden in de herfst uitgezonden, maar er wordt al gesproken over het in leven houden van de wereld van het langlopende CBS-drama. Een spin-off zal er echter niet snel komen.

Blue Bloods

CBS Studios President David Stapf besprak onlangs de serie en bevestigde dat er een spin-off wordt verwacht. Er is echter nog niets concreet. Een mogelijk spin-off idee richtte zich op het personage van Donnie Wahlberg, maar het project ging niet door. Dat zou op een later tijdstip alsnog kunnen gebeuren.

Stapf zei het volgende, per Deadline:

"We hebben niets dat binnenkort in ontwikkeling zal zijn, maar het is een merk, een titel en een serie die geliefd is. We moeten het goed doen, dus we nemen onze tijd en proberen erachter te komen, oké, wat is de volgende iteratie van Blue Bloods? We hebben nog een heel seizoen te gaan waarin we het hele seizoen willen vieren hoe goed die serie is, dus we hebben nog tijd om dat uit te zoeken."

De startdatum voor het veertiende en laatste seizoen van Blue Bloods wordt binnenkort bekendgemaakt.
Vorige aflevering
The Heart of a Saturday Night
The Heart of a Saturday Night
14x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Blue Bloods