Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
BMF-universum wordt uitgebreid met drie nieuwe spin-offseries

BMF-universum wordt uitgebreid met drie nieuwe spin-offseries

Uitvoerend producent Curtis "50 Cent" Jackson deelde plannen om het BMF-universum uit te breiden met maar liefst drie spin-offs.
Jackson, die eveneens uitvoerend producent is van onder andere Starz-serie Power, deelde dit tijdens de première van het tweede seizoen van BMF op donderdagavond in Los Angeles. Jackson deelde dat het universum "BMF Immortal" zal heten.

Het is nog vroeg en de planning is nog gaande, volgens Deadline. Titels en details over de focus van de spin-offs zullen op een later tijdstip bekend worden gemaakt.



Ook al heeft Jackson (foto) zijn exclusieve deal met Starz in september 2022 niet verlengd, beide blijven zich inzetten voor het creëren van inhoud die cultureel verbonden is, zoals BMF en de Power universum-series.

Een bron op het premièrefeest van seizoen twee deelde met Deadline dat het netwerk investeert in Jackson, die een bewezen staat van dienst heeft als producent die het publiek op een grote manier aanspreekt. Hun samenwerkingen blijven solide kijkcijfers opleveren, dus Starz en Curtis' G-Unit Film & TV zullen blijven zoeken naar manieren om het vertellen van verhalen uit te breiden.

Vorige maand kondigden Jackson en Starz de ontwikkeling van een nieuwe serie aan, getiteld "Fightland", die zich afspeelt in de risicovolle wereld van het Britse boksen.

Daarnaast deelde Deadline onlangs exclusief de ontwikkeling van de geanimeerde superheldenserie "Trill League" op BET+ van G-Unit Film & TV, 3 Arts en Lionsgate Television. Jackson heeft verschillende andere televisie- en filmprojecten in productie en ontwikkeling die in 2023 nog onthuld moeten worden.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten