Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Amazon Freevee kondigt premièredatum aan en een trailer voor thrillerserie Boat Story

Amazon Freevee's Boat Story van de producenten van Fleabag heeft een premièredatum en trailer onthuld.

De BBC-coproductie, die eind vorig jaar werd uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk, volgt twee vreemdelingen gespeeld door Daisy Haggard (Breeders) en Paterson Joseph (Timeless) die hun geluk niet op kunnen wanneer ze op een schipbreukboot vol cocaïne stuiten.

Boat Story

Omdat ze allebei wanhopig op zoek zijn naar een nieuwe start, komen ze overeen om de drugs te verkopen en het geld te verdelen, maar ze worden achtervolgd door de politie, gemaskerde huurmoordenaars en een gangster in scherp pak die alleen bekend staat als 'The Tailor'. Haggard is bekend in de VS na haar hoofdrollen in Breeders voor FX/Sky en Back to Life, een andere BBC-comedyserie die werd overgenomen door Showtime.

Boat Story van Fleabag-producenten Harry en Jack Williams wordt op dinsdag 12 maart uitgezonden op Freevee. De serie scoorde goed in het Verenigd Koninkrijk en trok rond de 5 miljoen kijkers per aflevering. Naast Haggard en Joseph bestaat het ensemble uit Tchéky Karyo (The Missing), BAFTA-winnares Joanna Scanlan (No Offence), Craig Fairbrass (One Piece (2023)), Phil Daniels (House of the Dragon) en Ethan Lawrence (After Life).

Jury Duty-streamer Freevee kwam al vroeg aan boord om een Amerikaanse coproducent voor de serie te regelen (de serie heeft ook rechten in Duitsland en wordt op donderdag 18 april in dat land gelanceerd) en Jack Williams vertelde onlangs dat de SVoD "altijd achter onze toon stond" op Boat Story. Het was Williams eerste poging tot regisseren.

De uitvoerend producenen van de serie zijn Christopher Aird (Liar, The Tourist), Sarah Hammond (Fleabag, The Tourist) en Daniel Walker (The Tourist), met Tommy Bulfin en Nawfal Faizullah als uitvoerende producenten voor de BBC. Boat Story is geproduceerd door de Williams' All3Media-gesteunde Two Brothers Pictures in samenwerking met distributeur All3 Media International.

Hieronder kun je de trailer voor Boat Story bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Boat Story