Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bob's Burgers krijgt een zesde seizoen

Fox heeft Bob's Burgers vernieuwd met een zesde seizoen van 22 afleveringen voor het seizoen 2015/2016. Deze aankondiging werd gedaan door Dana Walden en Gary Newman, de voorzitters en de CEO 's van Fox Television Group.

“We kunnen het niet helpen, maar we houden van de Familie Belcher. Dit juweeltje van een serie is een zeldzaam mengsel van feel-good, scherpe humor en een echt hart, waar fans en critici van zijn blijven houden gedurende seizoen vijf,” verklaarde Walden en Newman. “We zijn trots op Loren en Jim en de extreem getalenteerde stemmen cast, die deze unieke personages tot leven brengen met humor en charme elke week weer. We kunnen niet wachten om te zien wat zij in petto hebben voor seizoen zes."

In augustus 2014 won Bob's Burgers zijn eerste Emmy Award voor Uitstekende Animatie Programma. De serie werd ook in 2014 genomineerd voor een 2014 Annie Award in de categorie van Beste Algemene Publieke Geanimeerde Television/Broadcast Productie, en ontving twee nominaties van de Writers Guild Award in de categorie van Animatie.

Is het terecht dat Bob’s Burgers een zesde seizoen krijgt en ga je kijken?

Loren Bouchard, Kristen Schaal, H. Jon Benjamin, Larry Murphy, John Roberts en Jim Dauterive
Vorige aflevering
Butt Sweat and Fears
Butt Sweat and Fears
14x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bob's Burgers