Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en eerste trailer voor Netflix misdaadserie Bodies (2023)

"Je bent niet de eerste detective die dit lichaam ontdekt..." Netflix heeft een intrigerende eerste teaser trailer onthuld voor een mysterieuze nieuwe misdaadserie getiteld Bodies (2023).

De serie zal binnenkort op Netflix te zien zijn. De première staat gepland voor aanstaande oktober. Vier rechercheurs, die in vier verschillende tijdperken leven, vinden het lichaam van hetzelfde moordslachtoffer in het Londense Whitechapel. Ze realiseren zich al snel dat hun onderzoek hen centraal stelt in een mysterieuze samenzwering die meer dan 150 jaar omspant. Het speelt zich af in 1819, 1941, 2023 en zelfs 2053 in de nabije toekomst.

Bodies (2023)

"Terwijl de geestverwoestende energiegolf de laatste overlevenden van een angstaanjagende techno-apocalyps teistert, kan de jonge vrouw met geheugenverlies die alleen bekend staat als Maplewood het lichaam dat ze ontdekt nauwelijks begrijpen." In de serie spelen Shira Haas (Unorthodox), Stephen Graham (White House Farm), Jacob Fortune-Lloyd (The Great), Kyle Soller (Andor) en Amaka Okafor (The Sandman) de hoofdrollen.

Bodies (2023) is een misdaadserie met een twist, gebaseerd op de breinbrekende graphic novel geschreven door Si Spencer. Vier rechercheurs in vier verschillende tijdperken van Londen onderzoeken dezelfde moord - een ongeïdentificeerd lichaam in Whitechapel - en ontdekken een samenzwering die 150 jaar overspant.

Bodies (2023) is een serie gemaakt door de Britse televisieschrijver Paul Tomalin, dIe eerder de serie No Offence maakte, en is gebaseerd op de gelijknamige DC graphic novel van Si Spencer en vier tekenaars (Dean Ormston, Tula Lotay, Meghan Hectrick, Phil Winslade). Het is geschreven door Danusia Samal en Paul Tomalin. De serie is geregisseerd door Marco Kreuzpaintner en Haolu Wang. Het wordt geproduceerd door Susie Liggat en uitvoerend geproduceerd door Paul Tomalin, Marco Kreuzpaintner, Will Gould, Frith Tiplady.

De misdaadserie bestaat uit acht afleveringen. Netflix zal de serie Bodies (2023) vanaf 19 oktober 2023 op Netflix streamen.

Hieronder kun je de eerste teaser trailer voor Bodies (2023) bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
‘Know You Are Loved’
‘Know You Are Loved’
01x08
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Futsudo
07 sep 2023 20:47 -
Dit ziet er wel interessant uit en ben dan ook zeker benieuwd naar deze serie.
Reageer
avatar_BlackBiker
07 sep 2023 21:05 -
Zeker interessant!
Reageer
Bodies (2023)