Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix deelt eerste trailer voor thrillerserie Bodkin

Netflix heeft de eerste trailer uitgebracht van Bodkin, een gloednieuwe Ierse thrillerserie.

In Bodkin gaat een groepje podcasters op onderzoek uit naar de mysterieuze gebeurtenissen die onder het charmante uiterlijk van het Ierse Bodkin verborgen liggen.

15132 Bodkin foto

In het hart van het verhaal staat Will Forte als Gilbert, een charmante Amerikaanse podcaster met Ierse wortels. Met zijn warme persoonlijkheid en charme probeert hij het vertrouwen van mensen te winnen en zo de waarheid achter Bodkins mysteries te ontrafelen. Siobhán Cullen vertolkt de rol van Dove, een vastberaden onderzoeksjournalist met een scherp oog voor bedrog.

Hoofdrollen zijn weggelegd voor Forte, Cullen, Robyn Cara, David Wilmot en Chris Walley. Samen gaan ze de uitdaging aan om de geheimen van Bodkin te ontrafelen.

De serie gaat op donderdag 9 mei in première bij Netflix.

Bodkin bestaat uit zeven afleveringen en is gecreëerd en uitvoerend geproduceerd door Jez Scharf, samen met mede-uitvoerend producent Alex Metcalf.

De serie komt voort uit de productiemaatschappij Higher Ground, opgericht door Barack en Michelle Obama, die eerder ook al de Netflix-films Leave the World Behind en Rustin naar Netflix bracht.

Hieronder kun je de eerste officiële trailer van Bodkin bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Empty Your Pockets
Empty Your Pockets
01x07
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bodkin