Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Dale Dickey gecast in het tweede seizoen van Chuck Lorre's Bookie

Dale Dickey heeft een terugkerende rol gekregen in het komende tweede seizoen van de HBO Max-comedyserie Bookie van Chuck Lorre en Nick Bakay.

De comedyserie, met Sebastian Maniscalco en Omar J. Dorsey in de hoofdrollen, volgt bookmaker Danny (Maniscalco) terwijl hij en zijn partner, voormalig NFL-ster Ray (Dorsey), door Los Angeles ravotten om hun illegale sportweddenschap draaiende te houden.

Seizoen twee zal waarschijnlijk (SPOILERS!!!) laten zien of Danny de genegenheid van zijn vrouw Sandra (Andrea Anders) kan terugwinnen, nadat zijn Super Bowl overwinning hen uit elkaar lijkt te hebben gerukt, maar ook Ray die omgaat met de gevolgen van zijn moeders bruiloft, waarbij de bruidegom schijnbaar stierf voor het altaar.



Dickey (foto) speelt Sandra's (Anders) moeder.

In Bookie spelen ook Vanessa Ferlito als Danny's zus Lorraine, Jorge Garcia als de onwillig gereformeerde drugsdealer die voetbaldeskundige Hector wordt en Maxim Swinton als Sandra's tienjarige zoon.

De serie wordt geproduceerd door Warner Bros. Television. Lorre en Bakay produceren samen met Maniscalco, Judi Marmel en Andy Tennant, die meerdere afleveringen regisseerde.

Dickey was onlangs te zien in een aflevering van Prime Video's Fallout en speelde rollen in onder andere Prime Video's A League Of Their Own, de gelimiteerde Netflix-serie Unbelievable en Claws van TNT.
Vorige aflevering
A Square Job in a Round Hole
A Square Job in a Round Hole
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bookie