Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Borgen keert terug met een vierde seizoen op Netflix

Borgen keert terug met een vierde seizoen op Netflix

Borgen eindigde in 2013 met een derde seizoen, maar keert terug op Netflix. De streamingdienst werkt namelijk aan een vierde seizoen.
Netflix werkt samen met onder andere Adam Price (Ragnarok), de originele bedenker van Borgen, aan een vierde seizoen van de Deense politieke dramaserie. Borgen van DR1 ging in 2010 in première en eindigde met een derde seizoen in 2013. Het vierde seizoen wordt in 2022 verwacht op Netflix, nadat het bij de Deense omroep DR in première is gegaan.

Voordat het vierde seizoen op Netflix verschijnt, zijn de drie voorgaande seizoenen van Borgen later dit jaar - er is nog geen exacte datum bekend - al te zien bij de streamingdienst. Ze zijn nu ook al te bekijken op NPO Plus.

Video on youtube


In Borgen wordt Birgitte Nyborg (Sidse Babett Knudsen, The Accident (2019) verkozen tot eerste vrouwelijke premier van Denemarken, haar nieuw rechten en plichten eisen hun tol van haar privéleven en dierbaren. In het vierde seizoen is Nyborg minister van Buitenlandse Zaken. Daarnaast volgt de serie het carrièrepad van Katrine Fønsmark (Birgitte Hjort Sørensen, Greyzone), die nu de nieuwsredactie van een landelijk tv-station aanvoert.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Sly17
1 mei 2020, 13:03
Heel tof! Ben benieuwd of het niveau vastgehouden kan worden.
0
Log in om een reactie achter te laten