Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Bosch: Legacy voegt vijf nieuwe castleden in terugkerende rollen toe aan seizoen drie

De Prime Video-dramaserie Bosch: Legacy voegt vijf acteurs toe aan de terugkerende cast voor seizoen drie.

Seizoen drie van Bosch: Legacy, momenteel in productie, is gebaseerd op Michael Connelly's bestsellers Desert Star (2022) en The Black Ice (1993).

Het moordonderzoek van Kurt Dockweiler (David Denman) brengt gevaarlijke geheimen aan het licht en dreigt het leven van onze drie hoofdpersonages te ruïneren. De verdwijning van een gezin achtervolgt Harry Bosch (Titus Welliver) en dwingt hem de grenzen van het recht te confronteren. In een felbevochten race is Honey 'Money' Chandler (Mimi Rogers) klaar om de volgende officier van justitie van Los Angeles te worden. En Maddie Bosch (Madison Lintz) raakt verstrikt in een serie gewelddadige volghuisovervallen.

15075 Andrea Cortés, Tommy Martinez, Orla Brady, Michael Reilly Burke, and Dale Dickey

Andrea Cortés, Tommy Martinez, Orla Brady, Michael Reilly Burke en Dale Dickey (van links naar rechts op de foto) zijn toegevoegd aan de terugkerende cast voor het derde seizoen.

Cortés is gecast als Victoria Hernandez, Martinez als Albert Torres, Brady als Siobhan Murphy, Burke als Finbar McShane en Dickey als Sheila Walsh.

Bosch: Legacy van Fabel Entertainment wordt geproduceerd door Michael Connelly, Eric Overmyer, Tom Bernardo, Henrik Bastin, Pieter Jan Brugge en Titus Welliver.

Cortés was te zien als Sofia in FX's Mayans MC (2018) dat vorig jaar na vijf seizoenen afliep, ABC's Milo Ventimiglia-geleide serie The Company You Keep in de rol van Jennifer West en On My Block van Netflix als Isabel tegenover Julio Macias (Oscar 'Spooky' Diaz).

Martinez is binnenkort te zien in de aankomende Peacock-comedyserie Laid (2024). Hij speelt tegenover Stephanie Hsu, Zosia Mamet en Michael Angarano. Meest recentelijk speelde hij in Freeform's Good Trouble, dat eerder deze maand na vijf seizoenen stopte. Hij speelde Gael Martinez sinds het begin van de serie.

Brady speelde in seizoen twee van Paramount+ serie Star Trek: Picard, tegenover Patrick Stewart. Ze is bekend voor haar rol van Lydia in de AMC-serie Into the Badlands, gecreëerd door Alfred Gough en Miles Millar.

Burke heeft in meer dan 200 serie-afleveringen gespeeld, waaronder The CW's The Vampire Diaries, Showtime's Shameless (US) en recentelijk in Griselda op Netflix.

Dickey heeft meer dan 50 filmtitels op haar naam staan, waaronder Winter's Bone dat haar een Film Independent Spirit Award voor ondersteunende actrice opleverde en andere opmerkelijke erkenningen voor haar optreden als Merab. Recente serierollen zijn Lawmen: Bass Reeves van Paramount+, Showtime's Let the Right One In en Prime Video's A League Of Their Own. Binnenkort is ze te zien in Prime Video's post-apocalyptische drama Fallout.
Vorige aflevering
A Step Ahead
A Step Ahead
02x10
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bosch: Legacy