Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum voor vierde en laatste seizoen FX's comedyserie Breeders

Startdatum voor vierde en laatste seizoen FX's comedyserie Breeders

Het verhaal van de familie Worsley komt tot een einde. FX en het Britse Sky One hebben onthuld dat het aankomende vierde seizoen van Breeders het laatste zal zijn.
In Breeders, een duistere ouderlijke comedyserie, spelen Martin Freeman, Daisy Haggard, Alex Eastwood, Eve Prenelle, Joanna Bacon, Alun Armstrong en Stella Gonet de hoofdrollen.

Breeders

De serie onderzoekt de paradox die elke ouder kent, maar nooit zal toegeven - je zou bereid zijn te sterven voor je kinderen, maar vaak wil je ze ook doden. Paul (Freeman) is een zorgzame vader die ontdekt dat hij niet helemaal de geduldige man is die hij dacht dat hij was. Zijn ouderschapspartner is Ally (Haggard), een verzorgende moeder, liefhebbende echtgenote en een bekwame zakenvrouw die alles onder controle heeft totdat het niet meer zo is. Het derde seizoen begint enkele dagen nadat de tiener Luke (Eastwood) zijn vader heeft geslagen. Paul is verhuisd en logeert bij zijn schoonmoeder Leah (Gonet). Hij zou eenzaam moeten zijn, maar eigenlijk heeft het eenvoudigere leven zijn aantrekkingskracht. Uiteindelijk moet het toch weer goed komen met Luke. Ondertussen heeft Ally haar eigen problemen - met werk, haar vervroegde menopauze en haar steeds meer gespannen relatie met haar puberdochter Ava (Prenelle). Galgenhumor en grote glazen wijn helpen maar tot op zekere hoogte om de angst te bedwingen.

De serie is gemaakt door Martin Freeman, Chris Addison en Simon Blackwell.

Het derde seizoen van Breeders, dat op maandagavond op FX wordt uitgezonden, scoorde gemiddeld 0,04 in de 18-49 demografie en 140.000 kijkers in de live+same day ratings (inclusief alle DVR-weergave tot 03.00 uur 's nachts). Vergeleken met seizoen twee is dat een daling van 45% in de demo en een daling van 34% in de kijkcijfers. Omdat de serie een coproductie is met Sky One, is Breeders minder duur voor FX om te produceren dan andere scriptseries.

Het vierde en laatste seizoen van Breeders bestaat uit tien afleveringen en start op maandag 31 juli. De afleveringen worden de volgende dag gestreamd op Hulu.

De nieuwe afleveringen beginnen vijf jaar nadat Paul en Ally op het punt stonden uit elkaar te gaan. Ze worden geconfronteerd met hun grootste opvoedingsuitdaging tot nu toe als de achttienjarige Luke (Oscar Kennedy) een grote bom laat vallen tijdens het kerstdiner. Niet langer in de schaduw van haar broer beleeft de zestienjarige Ava (Zoë Athena) haar eigen bommoment als ze de charismatische Holly (Jessie Williams) ontmoet en meteen verliefd wordt. Ondertussen blijven Paul en Ally proberen, falen en nog eens proberen als ze worden geconfronteerd met hun nieuwste ouderschapsuitdagingen.



Bekijk hieronder een trailer voor Breeders.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten