Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Regé-Jean Page verlaat Bridgerton

Regé-Jean Page (For the People (2018)) zal niet terugkeren in het tweede seizoen van Bridgerton. Hij vervulde de rol van het populaire personage Duke of Hastings.

In het tweede seizoen van Bridgerton zullen de wegen van Acteur Regé-Jean Page (For the People (2018)) en Bridgerton scheiden. Page, die de rol vervult van Simon/Duke of Hastings zal namelijk niet terugkeren in het tweede seizoen. In de aankomende seizoenen zal er alleen naar zijn personage verwezen worden. Page brak vorig jaar door vanwege deze rol in de populaire Netflix serie, waarin hij de tegenspeler is van Phoebe Dynevor (Snatch).

Dynevor speelt Daphne Bridgerton, de oudste dochter van de machtige en rijke familie Bridgerton. Het eerste seizoen draait om de personages van Page en Dynevor. Naar verluidt was het altijd al het plan dat Page niet terug zal keren in de serie. Hij zou dan ook voor alleen het eerste seizoen getekend hebben. Page reageerde zelf ook op het nieuws: "Genot en een voorrecht! Een eer om lid van de familie te zijn - op het scherm, cast, crew en de ongelooflijke fans - de liefde is echt en zal alleen maar groeien."


Het tweede seizoen zal draaien om Daphne's oudere broer Anthony (Jonathan Bailey, Broadchurch). Hij zal op zoek gaan naar een geschikte huwelijkspartner. Het is ook al bekend wie de hoofdrolspeelster wordt in het tweede seizoen.
Vorige aflevering
Into the Light
Into the Light
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Rennie1981
06 apr 2021 21:09 -
Werd later niet bekend dat het een 1 april grap bleek te zijn?
Reageer
avatar_Mandy1966
06 apr 2021 22:43
Bijgewerkt op: 06 apr 2021 22:54
1 april grap op 2 april? Ik heb nergens gelezen dat dit een 1 april grap was.
Reageer
avatar_BlackBiker
07 apr 2021 09:45
Nee, inderdaad nergens te vinden. @Rennie1981, heb jij een bron voor deze bewering? Zonder dat moeten we er van uit gaan dat dit stuk van Dagmar klopt.
Reageer
avatar_Rennie1981
07 apr 2021 11:47 -
Ik kwam een bericht tegen op facebook, nergens meer terug te vinden natuurlijk. Facebook moet je vaak ook met een beste korrel zout nemen.. maar vond dit ook best wel logisch klinken eigenlijk. Maar vind nu ook al berichten dat de acteur het zelf ook bevestigde.
Reageer
Bridgerton