Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum tweede seizoen Bridgerton bekend gemaakt.

Startdatum tweede seizoen Bridgerton bekend gemaakt.

Op eerste kerstdag 2020 lanceerde Netflix ShondaLand ‘s eerste serie voor de streamer, Bridgerton, een drama uit Regency Engeland dat een wereldwijd fenomeen is geworden.
Ter gelegenheid van het eenjarig jubileum van de immens populaire serie, onthullen Netflix en Shondaland de premièredatum voor het aanstaande tweede seizoen van Bridgerton.

Samen met de aankondiging (zie hieronder) van de start van het tweede seizoen, gemaakt door verschillende terugkerende en nieuwe castleden van Bridgerton, heeft Netflix de meest gedetailleerde samenvatting tot nu toe van het nieuwe seizoen gegeven, gebaseerd op The Viscount Who Loved Me, het tweede boek van Julia Quinns Bridgerton-romans die de tv-serie inspireerden. Het geeft details over de belangrijkste verhaallijnen van het seizoen.

Van maker Chris Van Dusen, volgt het tweede seizeon van Bridgerton Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), de oudste broer en zus van Bridgerton en Viscount, terwijl hij op zoek gaat naar een geschikte vrouw. Gedreven door zijn plicht om de familienaam hoog te houden, lijkt Anthony's zoektocht naar een debutante die aan zijn onmogelijke normen voldoet, noodlottig totdat Kate (Simone Ashley) en haar jongere zus Edwina (Charithra Chandran) Sharma uit India arriveren. Wanneer Anthony Edwina het hof begint te maken, ontdekt Kate de ware aard van zijn bedoelingen - een echte liefdesmatch staat niet hoog op zijn prioriteitenlijstje - en besluit ze alles in het werk te stellen om de verbintenis te stoppen. Maar door dit te doen, brengen Kate en Anthony's verbale sparringwedstrijden hen alleen maar dichter bij elkaar, wat de zaken aan beide kanten bemoeilijkt.

De belangrijkste cast-toevoegingen van Bridgerton 's seizoen twee omvatten ook Shelley Conn (Mary Sharma), Calam Lynch (Theo Sharpe) en Rupert Young (Jack). Ze voegen zich bij de andere terugkerende sterren Adjoa Andoh (Lady Danbury), Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley), Harriet Cains (Philipa Featherington), Bessie Carter (Prudence Featherington), Phoebe Dynevor (Daphne Basset), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Luke Newton (Colin Bridgerton), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Will Tilston (Gregory Bridgerton), Polly Walker ( Portia Featherington) en Julie Andrews als de stem van Lady Whistledown.

Vanaf vrijdag 25 maart 2022 is het tweede seizoen te streamen.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten