Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
First-look foto's voor het derde seizoen van Netflix serie Bridgerton

First-look foto's voor het derde seizoen van Netflix serie Bridgerton

Netflix heeft meer beelden onthuld van het liefdesverhaal van Penelope en Colin in het aankomende derde seizoen van Bridgerton.
Seizoen drie, dat eigenlijk gebaseerd is op Romancing Mister Bridgerton, het vierde boek in de serie van Julia Quinn, laat Penelope Featherington (Nicola Coughlan) zien, die eindelijk haar verliefdheid op Colin Bridgerton (Luke Newton) heeft opgegeven nadat hij haar vorig seizoen in diskrediet had gebracht bij zijn vrienden. In plaats daarvan richt ze zich op het vinden van een man die haar onafhankelijkheid respecteert, zodat ze haar dubbelleven als Lady Whistledown kan voortzetten, weg van haar moeder en zussen. Door haar gebrek aan zelfvertrouwen verloopt haar zoektocht echter niet zo goed.

13690 Bridgerton s3 foto 2

Ondertussen is Colin terug van zijn zomervakantie met een nieuwe look en veel branie. Hij is ontmoedigd als hij hoort dat Penelope, de enige persoon die hem altijd waardeerde zoals hij was, hem in de kou laat staan. Colin wil haar vriendschap terugwinnen en helpt Penelope haar zelfvertrouwen op te krikken zodat ze de perfecte echtgenoot kan aantrekken. Maar wanneer zijn lessen iets te goed beginnen te werken, moet Colin uitzoeken wat zijn ware gevoelens voor zijn vriendin zijn.

De zaken voor Penelope worden gecompliceerd door haar breuk met Eloise (Claudia Jessie), die een nieuwe vriend heeft gevonden op een zeer onwaarschijnlijke plaats, terwijl Penelope's groeiende aanwezigheid in de ton het des te moeilijker maakt om haar Lady Whistledown alter ego geheim te houden.

Seizoen drie verwelkomt ook de nieuwe showrunner en uitvoerend producent Jess Brownell die de taken overneemt na het vertrek van seriebedenker Chris Van Dusen vorig seizoen. Van Dusen blijft dit seizoen uitvoerend producent naast Shonda Rhimes, Betsy Beers en Tom Verica.

Bekijk hieronder nog een first-look foto van Bridgerton seizoen drie.

13690 Bridgerton s3 foto 1
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten