Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Netflix kondigt startdatum seizoen drie Bridgerton aan

Blijkbaar is het derde seizoen van Shondaland's Bridgerton 'ultra-sexy'. En nu heeft het (eindelijk) een terugkeerdatum: de Netflix-serie is terug – en in twee delen – in het voorjaar van 2024.

Deel één gaat op 16 mei in première, gevolgd door deel twee op 13 juni. Er zijn in totaal acht afleveringen.

Zoals eerder aangekondigd volgt het seizoen de ontluikende romance tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton), bij fans bekend als #Polin.

Hier is de volledige samenvatting: Penelope heeft eindelijk haar langdurige verliefdheid op Colin opgegeven nadat ze zijn kleinerende woorden over haar afgelopen seizoen had gehoord. Ze heeft echter besloten dat het tijd is om een ​​echtgenoot te nemen, bij voorkeur iemand die haar voldoende onafhankelijkheid zal geven om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar bij gebrek aan vertrouwen mislukken Penelopes pogingen op de huwelijksmarkt spectaculair.

Ondertussen is Colin teruggekeerd van zijn zomerreizen met een nieuwe look en een serieus gevoel voor branie. Maar hij is ontmoedigd als hij beseft dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd zoals hij was, hem de nek omdraait. Colin wil graag haar vriendschap terugwinnen en biedt aan om Penelope te begeleiden in de manieren van vertrouwen om haar te helpen dit seizoen een echtgenoot te vinden. Maar wanneer zijn lessen iets te goed beginnen te werken, moet Colin zich afvragen of zijn gevoelens voor Penelope werkelijk alleen maar vriendschappelijk zijn.

Een groot probleem voor Penelope is haar breuk met Eloise (Claudia Jessie), die op een zeer onwaarschijnlijke plek een nieuwe vriendin heeft gevonden, terwijl Penelope’s groeiende aanwezigheid in de ton het des te moeilijker maakt om haar Lady Whistledown alter ego geheim te houden.

Zie de aankondigingsvideo van Netflix hieronder:
Video on youtube
Vorige aflevering
Into the Light
Into the Light
03x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_GeeEnzo
13 dec 2023 12:54 -
Kan nauwelijks wachten, heerlijk een nieuw seizoen 🥰
Reageer
Bridgerton