Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Eerste blik op derde seizoen van Netflix-hit Bridgerton met foto's en poster

Eerste blik op derde seizoen van Netflix-hit Bridgerton met foto's en poster

Netflix biedt een eerste blik van Bridgerton's "stomende" seizoen drie, dat in 2024 in twee delen terugkeert.
Het bevat nieuwe foto's van het koppel wiens ontluikende romance centraal staat in het nieuwe seizoen, Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) - bekend bij fans als #Polin - evenals een eerste officiële foto van de nieuwe Francesca Bridgerton, gespeeld door Hannah Dodd.

14552 Bridgerton s3 foto 5

Dodd (foto midden) neemt de rol van Francesca over van Ruby Stokes, die de ongrijpbare Bridgerton-zus speelde in de eerste twee seizoenen van het razend populaire Shondaland-periode drama, gebaseerd op de romans van Julia Quinn.

De nieuwe foto's, die volgen op de seizoen drie first-look fotorelease van Colin en Penelope in juni, geven een glimp van alle Bridgerton-broers en zussen behalve de oudste. Daphne (Phoebe Dynevor), onderwerp van seizoen één, verliet als Dynevor de serie na seizoen twee.

Omdat Regé-Jean Page, die Daphne's liefdesinteresse Simon Basset speelde, niet terugkeerde voor seizoen twee, kregen fans het Basset-koppel nooit meer te zien na hun lang en gelukkig leven in de finale van het eerste seizoen. Dat zal niet gebeuren met het liefdeskoppel Anthony en zijn Kate (Simone Ashley), het onderwerp uit seizoen twee.

Zoals de nieuwe foto's laten zien, zijn Anthony en Kate volgend seizoen terug en hun romance is nog even sterk als altijd.

De foto's die Netflix vandaag heeft vrijgegeven bevatten ook een poster voor seizoen drie die inspeelt op Penelope's sociale status in de eerste twee seizoenen met de tagline "Zelfs een muurbloempje kan bloeien".

Deel 1 van het nieuwe seizoen van Bridgerton, bestaande uit vier afleveringen, zijn vanaf donderdag 16 mei te streamen, gevolgd door deel 2, de andere vier afleveringen, op donderdag 13 juni.

Hier is de synopsis: Penelope heeft eindelijk haar lang gekoesterde verliefdheid op Colin opgegeven na het horen van zijn minachtende woorden over haar in het vorige seizoen. Ze heeft echter besloten dat het tijd is om een echtgenoot te nemen, bij voorkeur een die haar genoeg onafhankelijkheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar door gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope's pogingen op de huwelijksmarkt op spectaculaire wijze.

Ondertussen is Colin teruggekeerd van zijn zomerreizen met een nieuwe look en een serieus gevoel van branie. Maar hij is ontmoedigd als hij zich realiseert dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd zoals hij was, hem in de kou laat staan. Colin wil haar vriendschap graag terugwinnen en biedt Penelope aan om haar te begeleiden op het gebied van zelfvertrouwen, zodat ze dit seizoen een echtgenoot kan vinden. Maar wanneer zijn lessen iets te goed beginnen te werken, moet Colin zich afvragen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn.

De zaken voor Penelope worden gecompliceerd door haar breuk met Eloise (Claudia Jessie), die een nieuwe vriend heeft gevonden op een zeer onwaarschijnlijke plaats, terwijl Penelope's groeiende aanwezigheid in de ton het des te moeilijker maakt om haar Lady Whistledown alter ego geheim te houden.

Hieronder kun je meer foto's en de poster voor seizoen drie van Bridgerton bekijken.

14552 Bridgerton s3 foto 1

14552 Bridgerton s3 foto 2

14552 Bridgerton s3 foto 3

14552 Bridgerton s3 foto 4

14552 Bridgerton s3 poster
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten