Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Teaser voor Bridgerton seizoen drie checkt in met pasgetrouwde Kate en Anthony

Bridgerton seizoen drie richt zich misschien niet op tortelduifjes burggravin Kate Bridgerton (Simone Ashley) en burggraaf Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), maar hun liefde maakt nog steeds deel uit van het verhaal.

Een teaser die door Netflix is vrijgegeven laat zien hoe Kate en Anthony, die vorig seizoen trouwden in een intieme bruiloft die kijkers vooral níet zagen, een dans delen. Hun huwelijk was piepklein na de rommelige bruiloft die had moeten plaatsvinden tussen de bruidegom en zijn schoonzus.

Nieuwe afleveringen verschijnen op donderdag 16 mei voor deel 1 en donderdag 13 juni voor deel 2.

Bridgerton

Seizoen drie toont Penelope Featherington (Nicola Coughlan) die eindelijk haar lang gekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton (Luke Newton) heeft opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar vorig seizoen. Ze heeft echter besloten om een echtgenoot te nemen, bij voorkeur een die haar genoeg onafhankelijkheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar door gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope's pogingen op de huwelijksmarkt op spectaculaire wijze.

Ondertussen is Colin teruggekeerd van zijn zomerreizen met een nieuwe look en een serieus gevoel van branie. Maar hij is ontmoedigd als hij zich realiseert dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd zoals hij was, hem in de kou laat staan. Colin wil haar vriendschap terugwinnen en biedt Penelope aan om haar te begeleiden in het vinden van een man dit seizoen. Maar wanneer zijn lessen iets te goed beginnen te werken, moet Colin zich afvragen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn.

Laten we het drama tussen Penelope en Eloise (Claudia Jessie) niet vergeten: de laatste is volledig op de hoogte van de geheime identiteit van de eerste als Lady Whistledown. Als Penelope niet oppast, kan het woord zich over de ton verspreiden. Vooral omdat Eloise een nieuwe vriend heeft gemaakt.

In de serie spelen ook Claudia Jessie, Luke Thompson, Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh, Ruth Gemmell, Lorraine Ashbourne, Hannah Dodd, Harriet Cains, Bessie Carter, Jessica Madsen, Florence Hunt, Martins Imhangbe, Will Tilston, Polly Walker en Julie Andrews.

Aanvullende castleden zijn Hugh Sachs, Emma Naomi, Kathryn Drysdale en Sam Phillips.

Jess Brownell is showrunner en uitvoerend producent. Shonda Rhimes, Betsy Beers, Tom Verica en Chris Van Dusen zijn ook uitvoerend producent.

Hieronder kun je de teaser voor het eerste deel van Bridgerton seizoen drie bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Into the Light
Into the Light
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bridgerton