Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer vrijgegeven voor derde seizoen van Bridgerton

Penelope (Nicola Coughlan) en Colin (Luke Newton) gaan een unieke regeling aan in het derde seizoen van de populaire Netflix-serie.

De personages bundelen dit seizoen hun krachten om Penelope te helpen een echtgenoot te vinden. Ze staat te popelen om haar huis te verlaten, maar heeft moeite om op te vallen in de 'ton' ondanks het feit dat ze een hele nieuwe garderobe heeft aangetrokken.

15165 Bridgerton s3 foto 1

"We zijn al veel te lang uit elkaar", zegt de Julie Andrews-stemmende Lady Whistledown in de blik op het komende seizoen van de populaire Netflix-serie. "Eindelijk is de modieuze set van Londen teruggekeerd en het lijkt erop dat onze Bon Ton met het veranderende tij meebeweegt. Zo ook deze auteur."

Als Penelope en Colin (door fans 'Polin' genoemd) beginnen samen te werken om haar te helpen een echtgenoot te vinden, ontdekt het paar dat het moeilijker kan zijn dan het in eerste instantie leek.

"Ik zou niet boos zijn als je me een verloren zaak vond," zegt Penelope tegen Colin, waarop hij antwoordt: "Zulke dingen moet je niet zeggen. Jij bent Penelope Featherington. Vergeet dat niet."

In de loop van de twee minuten en 30 seconden durende trailer krijgt het publiek een glimp te zien van Lord Debling's (Sam Phillips) hofmakerij van Penelope terwijl de twee beginnen aan een reis die hen naar elkaar toe trekt. Maar het duurt niet lang voordat Colin zich begint te realiseren dat er misschien iets meer is tussen hem en zijn oude vriendin.

"Moeder, gelooft u dat de beste basis voor liefde vriendschap is?" vraagt Colin aan zijn moeder, Lady Bridgerton (Ruth Gemmell). Ze antwoordt: "Het is zeldzaam, maar je moet je hart volgen."

Als de trailer ten einde loopt, werpt Andrews' Whistledown twee van de grootste vragen van het seizoen op: "Wat is de belangrijkste kracht die ons op ons pad leidt? Is het ons verstand of ons hart?"

In tegenstelling tot de vorige twee seizoenen, die de volgorde van de eerste twee romans in de serie van Julia Quinn volgden, staan in het derde seizoen Penelope en Colin op de voorgrond in plaats van Benedict (Luke Thompson). Het verhaal is gebaseerd op het vierde boek in Quinns bestsellerserie, Romancing Mister Bridgerton, waarbij Benedict (Luke Thompson) voorlopig wordt overgeslagen. Vanaf het begin was het de bedoeling dat elk seizoen van Bridgerton zich zou richten op een van de acht broers en zussen Bridgerton en hun zoektocht naar een huwelijk.

Jonathan Bailey, Simone Ashley, Claudia Jessie, Jessica Madsen, Golda Rosheuvel, Hugh Sachs, Adjoa Andoh, Daniel Francis, Hannah Dodd, Harriet Cains, Bessie Carter, Polly Walker, Martins Imhangbe en Emma Naomi maken de cast compleet.

Het derde seizoen van Bridgerton wordt in twee delen uitgebracht. Deel 1 gaat donderdag 16 mei van start, terwijl deel 2 op donderdag 13 juni op Netflix verschijnt.

Hieronder kun je een nieuwe poster en de trailer voor het derde seizoen van Bridgerton bekijken.

15165 poster Bridgerton s3
Video on youtube
Vorige aflevering
Into the Light
Into the Light
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bridgerton