Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix deelt trailer voor het tweede deel van Bridgerton seizoen drie

Een nieuwe trailer voor Bridgerton seizoen drie is gedeeld door Netflix, dit keer voor de tweede helft van het seizoen.

Beste lezer, maak je klaar voor Polins verloving. Of zal Lady Whistledown de mooie bruiloft in de weg staan, zoals ze in vorige seizoenen heeft gedaan?

Terwijl het fan-favoriete koppel Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) zich voorbereiden op hun onverwachte bruiloft, moet Penelope de dreiging onder ogen zien dat Eloise Bridgerton (Claudia Jesse) haar geheime identiteit kent als de roddelaarster Lady Whistledown. Op een bal brengt Eloise een toast uit op de verloving van de twee, waarbij ze het opdraagt aan "Elkaar echt helemaal kennen".

15477 Bridgerton s3 foto 6

De trailer roept de vraag op: Kan Penelope haar dubbele identiteit als Lady Whistledown volhouden? Of zal Colin haar geheim ontdekken en hun overhaaste huwelijk afblazen?

In het eerste deel van het seizoen coachte Colin Penelope in haar zoektocht naar een echtgenoot en vond ze bijna de liefde in Lord Debling (Sam Phillips). Maar na een stomende scène tussen de twee vrienden aan het einde van het eerste deel, doet Colin Penelope een aanzoek. Het is onduidelijk of Eloise, die al sinds het einde van seizoen twee weet dat Penelope Lady Whistledown was, de waarheid aan Colin en de ton zal onthullen.

Seizoen drie van Bridgerton werd in tweeën gesplitst en het eerste deel van vier afleveringen werd op 16 mei uitgebracht. De eerste helft scoorde het grootste debuut in de geschiedenis van de serie, met meer dan 41 miljoen views in de eerste vier dagen van streaming.

Deel twee van het seizoen, dat ook uit vier afleveringen bestaat, verschijnt op donderdag 13 juni.

Bekijk de trailer hieronder.
Video on youtube
Vorige aflevering
Into the Light
Into the Light
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bridgerton