Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Zachary Quinto is een onconventionele dokter in nieuwe trailer van Brilliant Minds

Zachary Quinto is een onconventionele dokter in nieuwe trailer van Brilliant Minds

Zachary Quinto is niet bang om risico's te nemen als Dr. Oliver Wolf in NBC's Brilliant Minds.
In een nieuwe trailer voor het medische drama, dat maandag 23 september om 22.00 uur (Amerikaanse tijd) bij NBC in première gaat, kiest Dr. Wolf voor een onconventionele aanpak bij de behandeling van zijn patiënten: hij slikt pillen om de wereld door de ogen van de zieken te zien. In plaats van alleen maar kwalen te behandelen, wil de dokter een kijkje nemen in de belevingswereld van zijn patiënten.

Brilliant Minds

"Ik wil veranderen hoe de wereld mijn patiënten ziet," zegt Dr. Wolf in de teaser trailer, die je onderaan dit nieuwsbericht kunt bekijken.

Geïnspireerd door het leven en werk van de wereldberoemde auteur en arts Oliver Sacks, volgt de serie Dr. Wolf, een revolutionaire neuroloog, en zijn team van stagiaires in het fictieve Bronx General Hospital terwijl ze de laatste grote grens verkennen - de menselijke geest - terwijl ze worstelen met hun eigen relaties en geestelijke gezondheid.

De cast van de serie bestaat verder uit Tamberla Perry, Ashleigh LaThrop, Alex MacNicoll, Aury Krebs, Spence Moore II, Teddy Sears en Donna Murphy.

Zoals eerder werd bericht, speelt Mandy Patinkin een gastrol in een paar afleveringen als een gewaardeerde arts die de dynamiek in het Bronx General Hospital door elkaar schudt. Steve Howey en Tony Award-winnaar André De Shields zullen ook te gast zijn als patiënten van Dr. Wolf.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten