Leuk?
0
4
Bekijk stemmen

Historische serie Britannia gecanceld door MGM+ en Sky

Britannia zal zijn leger van fans met een cliffhanger achterlaten nadat Sky heeft besloten het historische drama met epische fantasie niet te verlengen.

Britannia, geproduceerd door de Britse bedrijven Neal Street Productions en Vertigo Films, is geannuleerd ondanks de opbouw van een trouwe en betrokken fanbase.

In de serie speelde The Walking Dead-acteur David Morrissey de rol van generaal Aulus, een op macht beluste militaire leider die de Romeinse invasie van Britannia leidt. Het eerste seizoen werd door Amazon Prime Video in de VS uitgezonden, terwijl EPIX het tweede en derde seizoen streamde.

Britannia

Andere hoofdrollen waren er voor Kelly Reilly, Ian McDiarmid, Hugo Speer, Daniel Caltagirone, Zaqi Ismail, Zoë Wanamaker, Mackenzie Crook, Nikolaj Lie Kaas, Liana Cornell, Gershwyn Eustache Jnr, Barry Ward, Stanley Weber, Joe Armstrong, Fortunato Cerlino, Callie Cooke, Aaron Pierre, Eleanor Worthington-Cox, Julian Rhind-Tutt en Annabel Schol.

Seizoen drie eindigde met Cait (Eleanor Worthington-Cox) in Rome na te zijn verraden door haar mentor, die blijkbaar met generaal Aulus is getrouwd.

Britannia is gemaakt door Jez Butterworth, Tom Butterworth en James Richardson.
Video on youtube
Vorige aflevering
Vae Victis
Vae Victis
03x08
Leuk?
0
4
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Britannia