Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Britannia krijgt derde seizoen bij Sky Atlantic

Britannia is een Britse fantasyserie van de zender Sky Atlantic. De serie ging in première in januari 2018 en tot nu toe zijn er negentien afleveringen verschenen.

Britannia is een serie die plaatsvindt in 43AD als het Romeinse keizerlijke leger, vastberaden en angstaanjagend, terugkeert om het Keltische hart van Britannia te heroveren. Britannia is een mysterieus land onder leiding van krijgersvrouwen en krachtige Druïden. Sky Atlantic heeft gemeld dat de serie Britannia een derde seizoen krijgt en dat de opnamen daarvoor dit jaar zullen plaatsvinden. De serie is geschreven door Jez Butterworth. De hoofdrollen worden gespeeld oor David Morrissey, Mackenzie Crook, Annabel Scholey en Eleanor Worthington-Cox.

Video on youtube


In het eerste seizoen van Britannia volgde de serie het verhaal van de Romeinse invasie onder leiding van generaal Aulus (David Morrissey), die het Keltische hart van Britannia wilde verpletteren. In seizoen twee ging de serie twee jaar verder na de algemene invasie van generaal Aulus in Britannia, waarbij gewillige Kelt-stammen met behulp van Celtic Queen Amena (Annabel Scholey) werden geholpen. De enige vorm van hoop voor de Druïden en Kelten was Cait (Eleanor Worthington-Cox), een jong meisje dat werd getraind door uitgestoten Druid Divis (Nikolaj Lie Kaas), om een ​​profetie te vervullen die Britannia van de Romeinen zou redden.
Vorige aflevering
Vae Victis
Vae Victis
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Britannia