Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Bunheads is niet meer

Bunheads is niet meer

Het één uur durende drama van Amy Sherman-Palladino waarin Sutton Foster de hoofdrol speelde zat al sinds februari te wachten op haar lot. ABC Family wachtte enkele maanden alvorens een beslissing te maken (terwijl ze dit in het verleden wel sneller deden).

'Bunheads eindigde haar eerste seizoen in februari, maar ABC Family nam haar tijd om een officiële beslissing te maken. Naar verluidt om te zien hoe de nieuwe zomerseries, waaronder The Fosters en Twisted, het qua kijkcijfers zouden doen. Het netwerk annuleerde vorige week nog de andere 'bubble show' The Lying Game, tot groot verdriet van de vele fans. Het netwerk heeft bevestigd dat Bunheads is gecanceld na achttien afleveringen.

"Bunheads is een prachtige serie en wij zijn trots dat het is uitgezonden," zegt ABC Family in een statement. "De serie had geweldige verhaallijnen, de meest getalenteerde cast en gepassioneerde en trouwe fans. Dit zagen we en daarom hebben we extra tijd genomen om te kijken naar het terugkomen met een tweede seizoen van de serie, maar uiteindelijk was dit gewoon niet mogelijk. We wensen de cast en crew het beste tijdens hun toekomstige inspanningen".
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

anonymous
25 juli 2013, 00:19
Wat is dat met het eindigen van alle leuke series! Eerst Lying Game, nu Bunheads. Bunheads was zo ongeloofelijk goed! Jees...
0
JessicaD
25 juli 2013, 07:14
Ja ik baal nog steeds van The Lying Game! Wilde nog beginnen aan Bunheads, maar weet niet of dat nu nog verstandig is, gezien ik niet weet of het een open einde heeft of niet.
0
taart10
25 juli 2013, 16:01
x-on:jessicaD bunheads was een hele leuke serie, helaas wel een open einde....
0
antimidant
25 juli 2013, 17:03
Jammers, Bunheads was idd zeer genoegelijk om naar te kijken
0
JessicaD
27 juli 2013, 22:42
Ik zal hem van mijn te zien lijst halen.
0
Log in om een reactie achter te laten