Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Castle Rock gecanceld na twee seizoenen

Castle Rock gecanceld na twee seizoenen

Hulu heeft de Amerikaanse anthologie en horrorserie niet vernieuwd met een derde seizoen, de serie is na twee seizoenen gecanceld.
Castle Rock ging in 2018 in première bij Hulu. Afgelopen jaren zijn er twee seizoenen van de horrorserie verschenen. Door velen werd er al geen derde seizoen meer verwacht, maar Hulu heeft nu bevestigd dat het ook echt alleen bij deze twee seizoenen zal blijven. De streamingdienst heeft de serie namelijk na twee seizoenen gecanceld.

De serie bracht vele karakters en thema’s uit de boeken van Stephen King samen. Elk seizoen draaide om een eigen verhaal met eigen personages, maar een aantal karakters en thema's werden door deze verhalen heen verweven en zijn in beide seizoenen te zien. Lizzy Caplan (Masters of Sex) en Bill Skarsgard (Hemlock Grove) vervulden beide een hoofdrol.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

Inter
4 november 2020, 09:04
Aaaaah dat is echt zuur!!! Vreselijk jammer zeg.
2
BlackBiker
4 november 2020, 12:28
Jammer.
1
loup
5 november 2020, 13:13
Zeker jammer. Moet nog beginnen aan seizoen 2.
0
AngelineStacy
14 november 2020, 23:34
Zowel seizoen 1 als seizoen 2 begonnen zo geweldig en leken toen echt bovennatuurlijk te worden, maar veel meer dan het begin of zelfs het midden liet zien. Ik heb het gevoel dat ze tot het einde prachtig waren geschreven. Mijn mening
1Vertaald vanuit het Engels
Log in om een reactie achter te laten