Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Relatiekomedieserie Catastrophe deze zomer op BBC First

Relatiekomedieserie Catastrophe deze zomer op BBC First

Catastrophe is een Britse relatiekomedieserie van de zender Channel 4. De serie ging in première in 2015. Deze zomer kunnen kijkers genieten van alle vier de seizoenen.
Het is namelijk de eerste keer dat deze spraakmakende serie te zien zal zijn bij BBC First. Catastrophe begint daar op 17 juli met een dubbele aflevering.

We volgen de perikelen van een Ierse leerkracht (Sharon Horgan, Divorce) en een Amerikaanse reclamemaker (Rob Delaney, Deadpool) terwijl ze proberen een one-night-stand te laten overgaan in een echte relatie… vanwege een ongeplande zwangerschap.

Temidden van een hoop onverwachte wendingen doen Rob en Sharon er alles aan om de situatie in de hand te houden. Terwijl ze er niet in slagen om echt verliefd te worden, moeten ze er nog verschrikkelijke vrienden bij nemen (zoals Ashley Jenson, Ugly Betty), net als een excentrieke moeder in Boston (Carrie Fisher, Star Wars). Hun leven wordt almaar ingewikkelder, maar Rob en Sharon doen hun best om de woelige wateren te overleven.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten