Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Showmax onthult trailer voor Zuid-Afrikaanse serie Catch Me a Killer

Showmax heeft de trailer onthuld van Catch Me a Killer, een serie over Zuid-Afrika's beroemdste profiler van seriemoordenaars.

De serie, die samen met het Duitse Night Train Media wordt geproduceerd, start volgende maand en Charlotte Hope (The Spanish Princess) speelt Micki Pistorius.

De tiendelige serie is gebaseerd op Pistorius' gelijknamige memoires en volgt de pas afgestudeerde forensisch psychologe terwijl ze Zuid-Afrika's meest gevreesde moordenaars opspoort. In elke aflevering komt een andere zaak aan bod, van de Cleveland Killer tot Stewart 'Boetie Boer' Wilken, waarbij de kijkers door het hele land worden meegenomen. Los daarvan heeft Showmax onlangs een serie gelanceerd over Boetie Boer, die in de jaren '90 een bloedbad aanrichtte in Port Elizabeth.



"Catch Me a Killer is het waargebeurde verhaal van de eerste profiler van seriemoordenaars in Zuid-Afrika," aldus Hope (foto), die de hoofdrol vertolkte in de historische serie The Spanish Princess als Catherine van Aragon van Starz en te zien was als Myranda in Game of Thrones van HBO.

SAFTA-winnares Amy Jephta (Barakat, Devil's Peak) is de hoofdschrijver, naast Sarah Hooper (Shameless), Jessica Ruston (Harlots) en Oliver Frampton (Casualty).

Abacus Media Rights verzorgt de internationale verkoop.

Showmax, eigendom van MultiChoice, is onlangs opnieuw gelanceerd en een nieuwe app zal volgende maand live gaan.

Hieronder kun je de trailer bekijken voor Catch Me a Killer.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Saloon Killer (2)
The Saloon Killer (2)
01x11
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Catch Me A Killer