Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Animatieserie Central Park van Apple TV+ na drie seizoenen gecanceld

De geanimeerde muzikale comedyserie Central Park is na drie seizoenen gecanceld door Apple TV+.

Josh Gad, medebedenker en de stem van Birdie, bevestigde dat de serie niet verder zou gaan nadat een fan vroeg of de serie zou terugkeren.

"Helaas is het voorbij," deelde Gad op Threads.

Central Park

Central Park draait om de familie Tillerman-Hunter door de ogen van straatmuzikant-verteller Birdie. Het leven van de personages verandert wanneer een oudere erfgename genaamd Bitsy Brandenham van plan is om al het land in Central Park op te kopen en te ontwikkelen met appartementen, winkels en restaurants. De Tillermans moeten ook hun problemen oplossen en het park redden.

De serie is bedacht door Gad, Loren Bouchard en Nora Smith en ging in mei 2020 in première op de streamingdienst van Apple. De serie liep drie seizoenen met in totaal 39 afleveringen en de stemmencast bestond onder andere uit Kristen Bell, Tituss Burgess, Daveed Diggs, Josh Gad, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Stanley Tucci en Emmy Raver-Lampman.

Tijdens het eerste seizoen kreeg de serie kritiek te verduren omdat Bell de stem vertolkte van Molly Tillerman, die van gemengd ras is. Bell werd vervangen door Raver-Lampman, die de rol voor de rest van de serie op zich zou nemen.

Bell keerde terug in de serie in seizoen drie en vertolkte het personage van Abby, het zusje van Paige (Hahn).
Video on youtube
Vorige aflevering
The Brandenpire Strikes Back
The Brandenpire Strikes Back
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Central Park