Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor tweede seizoen Roku's tiener-comedyserie Chad

Het tweede seizoen van de tiener-comedyserie Chad van Nasim Pedrad heeft een startdatum voor het tweede seizoen.

Roku Channel komt met een officiële startdatum voor het tweede seizoen van Chad, nadat de streamer de serie had gered van de bezuinigingsmaatregelen van Warner Bros. Discovery.

Eerder zou het tweede seizoen van Chad op 11 april 2022 terugkeren op TBS, voordat Warner Bros. Discovery de stekker uit de serie trok.

Chad

Het tweede seizoen van Chad, dat is gecreëerd door Saturday Night Live-alum Nasim Pedrad, die ook het personage van de Perzisch-Amerikaanse tiener speelt, draait om zijn tweede jaar, waarin de vijftienjarige voor nieuwe uitdagingen komt te staan.

Zijn pas ontdekte populariteit wordt bedreigd, zijn vriendschap met beste vriend Peter wordt op de proef gesteld en zijn prepuberale aandacht is in de ban van een nieuwe verliefdheid, allemaal terwijl Chad in het reine blijft komen met zijn culturele identiteit.

De cast voor seizoen twee bestaat verder uit Paul Chahidi als oom Hamid, Saba Homayoon als Naz, Chad's moeder, Ella Mika als Chad's zus, Niki, Alexa Loo als Denise en Thomas Barbusca als Reid, en Sara Malal Rowe.

Pedrad is ook schrijver, uitvoerend producent en showrunner voor deze komedie. Oliver Obst, Rob Rosell, Max Searle en Rhys Thomas zijn ook uitvoerend producenten van de komedieserie.

Roku verwierf seizoen twee van Chad in oktober 2022, evenals de niet-exclusieve rechten voor het eerste seizoen van de serie. Tijdens het oorspronkelijke seizoen van Chad op TBS stond het in 2021 op de eerste plaats van nieuwe script-komedieseries op kabelgebied.

Chad werd geprezen voor het doorbreken van raciale stereotypen met een authentieke weergave van het leven van immigranten en Amerikanen uit het Midden-Oosten. De serie is een passieproject voor Pedrad, die er ongeveer tien jaar aan heeft gewerkt, eerst bij Fox, waar het oorspronkelijk werd ontwikkeld en naar de pilot ging, en daarna bij TBS. De komedie versloeg de kansen om een zeldzame serie te worden die een cancel overleeft en een nieuw thuis vindt op Roku.

Alle tien afleveringen van het tweede seizoen van Chad zullen op vrijdag 19 januari verschijnen.
Video on youtube
Vorige aflevering
Class Trip
Class Trip
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chad