Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Laatste en zesde seizoen Chesapeake Shores heeft startdatum

Pak je kalender en een rode stift er maar vast bij, want het allerlaatste seizoen van Chesapeake Shores heeft een startdatum gekregen.
Het twitter bericht laat niets te raden over. Hallmark Channel heeft een startdatum aangekondigd voor het allerlaatste zesde seizoen van Chesapeake Shores.

'De geruchten zijn waar!! Chesapeake Shores keert op 14 augustus terug bij Hallmark Channel! Ga kijken waar de familie O'Brien allemaal mee bezig zijn geweest! Waar zijn jullie het meest benieuwd naar #Chessies?'


De serie is gebaseerd op het boek van Sherryl Woods en de dramaserie volgt de levens en liefdes van vier generaties van de O'Brien familie.

"Met een eersteklas ensemblecast en creatief team heeft Chesapeake Shores verhalen gedeeld die herkenbaar, aangrijpend en onvergetelijk zijn", zegt Laurie Ferneau, SVP Programming, Series. "We kijken ernaar uit om de reis die kijkers hebben gemaakt met de O'Briens te eren met een laatste, speciaal seizoen."

In Nederland zijn de eerste vijf seizoenen te zien bij Netflix. Wanneer het laatste seizoen bij de streamingsdienst te zien zal zijn is nog niet bekend.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Esperanza88
17 oktober 2022, 09:50
Ik heb echt genoten van deze serie !! Jammer dat het niet meer verder gaat .
5
Log in om een reactie achter te laten