Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC vernieuwt alle drie de Chicago-series: Med, Fire en PD

NBC vernieuwt alle drie de Chicago-series: Med, Fire en PD

NBC heeft alle drie de series One Chicago - Chicago Med, Chicago Fire en Chicago PD - vernieuwd voor het seizoen 2024-25.
Chicago Med is vernieuwd met een tiende seizoen, Chicago Fire voor seizoen dertien en Chicago PD voor seizoen twaalf.

Het serie-trio keerde terug in januari na een lange pauze als gevolg van de dubbele schrijvers- en acteursstakingen met ingekorte seizoenen. Nieuwe afleveringen worden uitgebracht op woensdag en zijn momenteel de top drie series van de avond dit seizoen in totaal aantal kijkers.

Chicago Fire

Chicago Med heeft gemiddeld 10,5 miljoen kijkers (+57%) en is +141% in de demo, Chicago Fire heeft gemiddeld 12,6 miljoen kijkers (+86%) en is +236% in de demo en Chicago PD heeft gemiddeld 12,0 miljoen kijkers (+114%) en is +287% in de demo.

Zelfs met de verkorte seizoenen is er tot nu toe al veel gebeurd, waaronder Kara Killmers grote afscheid van Chicago Fire met een groots huwelijk tussen haar personage Sylvie Brett en de liefde van haar leven Matt Casey (Jesse Spencer) in een aquariumwinkel. Buiten beeld zullen Sylvie en Matt gaan samenwonen met de broers Darden en hun pas geadopteerde dochtertje Julia in Portland.

Over vertrekken gesproken, Chicago PD bereidt zich ook voor om dit seizoen afscheid te nemen van Tracy Spiridakos. Het teken aan de wand was na het vertrek van Jesse Lee Sopher, toen zijn personage Jay Halstead naar Bolivia vertrok voor een nieuwe missie, kort nadat hij was getrouwd met Hailey Upton (Spiridakos). Fans krijgen meestal een gelukkig einde als personages vertrekken, dus hopelijk is deze situatie niet anders - zelfs als ze uiteindelijk niet met Halstead eindigt.

Chicago PD

Tot slot is er op Chicago Med veel gaande in het Gaffney Chicago Medical Center, te beginnen met de toevoeging van Luke Mitchell als Dr. Mitchell Ripley en gevolgd door Archer's (Steven Weber) transplantatie en het weerzien met zijn zoon en Goodwin's (S. Epatha Merkerson) stomende kantoorromance!!! Maggie's (Marlyne Barrett) scheidingsverhaal was triest, maar eerder dit seizoen werd er al een mogelijke flirt geplaagd. Was dat iets om over na te denken?

Chicago Med heeft in ieder geval iets om naar uit te kijken, want serie-alum Brian Tee keert dit seizoen terug om aflevering 17 te regisseren. Sorry, maar volgens Tee zal er geen cameo zijn van zijn personage Dr. Ethan Choi, tenminste deze keer niet.

Alle drie de series worden geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, in samenwerking met Wolf Entertainment.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten